2019-01-16 21:20:18
Φωτογραφία για Λάουρα: H σχέση της με τον νέο κύκλο του Survivor-Όλο το ρεπορτάζ
Σάλο αλλά και ποικίλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο youtube που

πρωτοδημοσιεύτηκε πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού “Survivor” και πιο συγκεκριμένα σε Instastory  που απεικονίζει τη Λάουρα Νάργες μαζί με μια Τουρκάλα παρουσιάστρια, την Ιτίρ να προμοτάρουν την πρεμιέρα της εκπομπής τους και μάλιστα στα αγγλικά με τουρκικούς υπότιτλους στο youtube για το “Survivor 3”, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία φέτος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τον ΣΚΑΪ.

Το βιντεάκι είναι ολίγων λεπτών και ουσιαστικά οι δυο νεαρές παρουσιάστριες κάνουν λόγο για τη νέα τους εκπομπή αναφορικά με το ριάλιτι περιπέτειας. Ωστόσο, εδώ στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που ακούμε για εμπλοκή της πρώην παίκτριας του Survivor 1 στο εν λόγω παιχνίδι. Μάλιστα, αν και δεν έχει έρθει ακόμα επίσημη ανακοίνωση η Μπάγια Αντωνοπούλου θεωρείται σίγουρη για την παρουσίαση του “Survivor Πανόραμα” καθώς η πρώην σνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.


Και εδώ έχουμε το πρώτο ερώτημα: η Λάουρα θα είναι παρουσιάστρια μόνο της διαδικτυακής εκπομπής ή πρόκειται να επηρεάσει με κάποιο τρόπο και το “Survivor Πανόραμα” και κατά συνέπεια τη συμμετοχή της Μπάγια Αντωνοπούλου; Κι αν δεν την επηρεάσει θα μείνει μόνο στο youtube η εκπομπή ή υπάρχει πιθανότητα να παίξει και στον ΣΚΑΪ σε κάποια άλλη ώρα και ενδεχομένως υποτιτλισμένη στα ελληνικά; Χθες μάλιστα διέρρευσε στα τουρκικά μίντια και το Logo του παιχνιδιού για φέτος το οποίο έχει υποστεί το απαραίτητο face lift, όπως μπορείτε και μόνοι σας να διακρίνετε.

Στην Τουρκία μάλιστα έχουν επιλέξει να είναι πιο εξωστρεφείς αναφορικά με τις πληροφορίες που παρέχουν στα Μέσα καθώς έχουν ανακοινωθεί και οι 12 παίκτες, ενώ στην Ελλάδα έχου επιλέξει μια πολύ διαφορετική οδό στην προβολή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα, πάντως, με  πλήροφορίες του tinasmess.gr, η Λάουρα Νάργες όντως θα έχει μια κάποια εμπλοκή με το παιχνίδι αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μην είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου η παρουσιάστρια του “Survivor Πανόραμα”. Αυτό για το οποίο συζητά η Λάουρα είναι ίσως να βρεθεί ακόμα και δίπλα στην πρώτη στο “Πανόραμα”, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το βίντεο που είδατε αφορά όντως διαδικτυακή εκπομπή καθώς οι δυο Τούρκοι παρουσιαστές που ποζάρουν μαζί της είναι οι παρουσιαστές του τουρκικού “Πανόραμα” και κάποιοι κάνουν λόγο για ένα πρόμο των δυο εκπομπών μέσα από το youtube.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ