2019-01-17 10:00:38
Φωτογραφία για Μηνυτήρια αναφορά για έλλειμμα 115.000 ευρώ από διοίκηση Νοσοκομείου
Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνάται από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με έλλειμμα που φέρεται να διαπιστώθηκε στα ταμεία του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου της Νεάπολης Λασιθίου.Το έλλειμμα των 115.000 ευρώ επισημάνθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αφορά σε έτη προηγούμενων δεκαετιών

NEWSLETTER HEALTH PHARMA

Το επίμαχο έλλειμμα αφορά σε χρονική περίοδο παλαιότερων ετών και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», ανέρχεται στα 115.000 ευρώ.

Το έλλειμμα φέρεται να επισημάνθηκε πριν από λίγα χρόνια από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Εξάλλου, λίγους μήνες πριν, το επίμαχο έλλειμμα φέρεται να επιβεβαιώθηκε από το πόρισμα που συνέταξαν ορκωτοί λογιστές-ελεγκτές, οι οποίοι προσελήφθησαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου για να διενεργήσουν σχετική έρευνα.

Το “κουβάρι” της υπόθεσης, η οποία ήδη συζητείται στην τοπική κοινωνία του Μεραμπέλου, και όχι μόνο, άρχισε να ξετυλίγεται μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.


Ποινικές ευθύνες

Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου της Νεάπολης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως προκύπτουν αναφορικά με το επίμαχο έλλειμμα. Ειδικότερα, η σχετική μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα από το Πταισματοδικείο Λασιθίου, στη Νεάπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν καταθέσει ενόρκως ενώπιον των Αρχών ο αναπληρωτής διοικητής του Διαλυνάκειου, καθώς και η διοικητική διευθύντρια του νοσοκομείου.

Εντούτοις, έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν και μέλη προηγούμενων διοικήσεων, καθώς και υπάλληλοι του Νοσοκομείου Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», τα εν λόγω άτομα αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον των αρμόδιων Αρχών μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι το έλλειμμα των περίπου 115.000 ευρώ επισημάνθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο πριν από λίγα χρόνια και αφορά σε έτη προηγούμενων δεκαετιών και συγκεκριμένα σε οικονομικές χρήσεις παρελθόντων ετών.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ