2019-01-17 13:11:38
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Ομαδικές αγωγές για τη διεκδίκηση δώρων και επιδόματος αδείας
Γράφει ο Ηλίας Βασιλάκης

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΔΕΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 16-01-2019

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Όπως αποφασίσθηκε στην Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στις 14-01-2019 σε αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη, η Ένωσή μας, θα προχωρήσει σε ομαδικές αγωγές, για την δικαστική διεκδίκηση των δώρων και του επιδόματος αδείας.

Περισσότερα από 800 μέλη μας, προσκόμισαν τις προηγούμενες ημέρες τις αποδείξεις συστημένων επιστολών για διακοπή της παραγραφής, ώστε οι νομικοί μας, να αναζητήσουν από το Γενικό Λογιστήριο τους αριθμούς πρωτοκόλλων των αιτήσεων αυτών.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, που έστειλαν αίτηση διακοπής της παραγραφής, να περάσουν από τα γραφεία μας, καθημερινά πλην Σαββάτου – Κυριακής και ώρες 09.00-16.00 να συμπληρώσουν Αίτηση προς τα νομικά γραφεία για δικαστική διεκδίκηση.

Όσοι δεν προσκόμισαν την απόδειξη, να φέρουν μαζί και την απόδειξη και να γνωρίζουν και το Μητρώο Σύνταξης του Γ.Λ.Κ. (16ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ).


Όσοι έστειλαν με συστημένη επιστολή τις αιτήσεις και έχασαν την απόδειξη, μπορούν να συμμετέχουν στις αγωγές καθώς για αυτούς θα συνταχθεί ξεχωριστή κατάσταση και οι νομικοί μας, θα αναζητήσουν τις επιστολές στο ΓΛΚ με τα στοιχεία ταυτότητας.

Στην συνέχεια, η Αίτηση θα ελέγχεται από εμάς, θα σφραγίζεται, θα κρατάμε αντίγραφο για το αρχείο μας και το πρωτότυπο ο ενδιαφερόμενος θα το προσκομίζει ο ίδιος στο Δικηγορικό γραφείο του κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη στην οδό Δωδεκανήσου 10-β (3ος όροφος) μαζί με 20 ευρώ, χωρίς άλλη απαίτηση του νομικού γραφείου (ποσοστά κλπ).

Για να κάνει κάποιος αυτή την διαδικασία, θα πρέπει απαραιτήτως να είναι μέλος της Ένωσής μας ή να καταθέσει ταυτόχρονα και τα δικαιολογητικά για να γίνει μέλος.

Τα δικαιολογητικά για να γίνει κάποιος μέλος στο σωματείο μας είναι:

ΑΙΤΗΣΗ (η οποία χορηγείται από εμάς)

Μηνιαίο σημείωμα σύνταξης ή αντίγραφο πράξης απόλυσης

Μία φωτογραφία με στολή και 20 ευρώ (10 εγγραφή και 10 ετήσια συνδρομή)

Η κατάθεση των αιτήσεων διεκδίκησης στα νομικά μας γραφεία θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2019.

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ