2019-01-17 14:53:59
Φωτογραφία για Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει οτι ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον «Ερυθρό»
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Onmed.gr

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), «χειρουργημένος ασθενής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός (σσ Κοργιαλένειο) την Παρασκευή 11/1/2019 εξήλθε λαθραία από την κλινική. Την Δευτέρα 14/1/2019 στις 7 το πρωί ο εν λόγω ασθενής, που είχε επιστρέψει στην κλινική, έστησε ενέδρα στην προϊσταμένη νοσηλεύτρια του τμήματος και όταν εκείνη βγήκε από το ασανσέρ, της επιτέθηκε με μαχαίρι»!

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, η επίθεση ήταν αναίτια και χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε προηγούμενο. «Η προϊσταμένη τραυματίστηκε στο μηρό, νοσηλεύτηκε δύο ημέρες και στις 16 Ιανουαρίου πήρε εξιτήριο».

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση «επενέβησαν δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν νοσηλευόμενο κρατούμενο και αφόπλισαν τον ασθενή ο οποίος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου». Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι ήταν «απούσα»: «Προξενεί εντύπωση η στάση του Διοικητή. Δεν είπε τίποτα. Δεν έκανε τίποτα και κάλεσε να αποσιωπήσουν το γεγονός. Δεν επισκέφθηκε καν την τραυματισμένη νοσηλεύτρια», αναφέρουν από την Ομοσπονδία.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ