2019-01-17 19:19:59
Φωτογραφία για Επίσκεψη Σπήλιου Λιβανού σε ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου
       Την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα ο Σπήλιος Λιβανός. Ο Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Πρόεδρο και το προσωπικό στις εγκαταστάσεις και να ενημερωθεί για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν και δυστυχώς φαίνεται πως θα διογκωθούν καθώς το αποθεματικό που υπάρχει μειώνεται σταθερά  και θα εξαντληθεί τα επόμενα χρόνια       Οι εργαζόμενοι στην ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσαν τον κ. Λιβανό για την μικρή κάλυψη του ΕΟΠΥΥ αλλά και τη μη διάκριση των περιστατικών ανά βαρύτητα, ενώ έγινε εκτενής αναφορά και στην έλλειψη προσωπικού το οποίο είναι ακόμα πιο μειωμένο σε σχέση με αντίστοιχους ιδιωτικούς φορείς. Σύμφωνα με το προσωπικό μάλιστα οι χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ έχουν μπλοκαριστεί καθώς υπάρχει χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΥΥ και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία.


           Ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε και για την ύπαρξη 10 παιδιών που θα μπορούσαν να “υιοθετηθούν οικονομικά” από 10 οικογένειες αλλά και για τα χρήση νέων τεχνολογιών για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ώστε να ψυχαγωγούνται και να παίζουν σε Η/Υ ακόμα και με το βλέμμα. 

         Ο Σπήλιος Λιβανός ζήτησε να του δοθούν εγγράφως όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά δεδομένα  ενώ τόνισε την ανάγκη διαχωρισμού των περιστατικών βάση της βαρύτητάς τους. 

       Μάλιστα ζήτησε από τη σύζυγό του Δόμνα η οποία τον συνόδευε, να εξετάσει ως δικηγόρος πιθανούς τρόπους συνδρομής της ΕΛΕΠΑΠ. Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε το προσωπικό για το πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιούν παρά τις αντιξοότητες και δεσμεύτηκε να βρίσκεται διαρκώς κοντά τους.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ