2019-01-18 08:12:45
Φωτογραφία για Μπιλ Γκέιτς: Έχει σχεδόν 100 δισ. δολάρια, αλλά περιμένει στην ουρά για να πάρει μπέργκερ και πατάτες!
Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά αυτό δεν τον

έχει αποξενώσει από τις απλές χαρές της ζωής, όπως είναι να απολαμβάνεις ένα μπέργκερ από ένα φαστφουντάδικο για κοινούς θνητούς.

Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς που εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick's Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του, προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων που έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν.

Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποιου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο τσουχτερό κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο συγκεκριμένο μπεργκεράδικο, το πλήρες γεύματα με πατάτες και αναψυκτικό δεν ξεπερνά τα 10 δολάρια.

Η κάζουαλ εμφάνιση του 63χρονου μεγιστάνα σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμας. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ