2019-01-18 09:05:17
Φωτογραφία για Τα παράπονα του ΑΝΤ1 στον Γεωργούλη, η ανακοίνωση πριν τις υπογραφές και ο ρόλος του Λαζόπουλου...
Στην  κοπή της πίτας της εταιρίας Θεατρικές Σκηνές ΑΕ (Παλλάς & Ήβη), η σύμβουλος επικοινωνίας του επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, Κατερίνα Γκαγκάκη, ανέλαβε να ανακοινώσει στους δημοσιογράφους ότι το "Ζητείται Ψεύτης" θα ανέβει τελικά και μάλιστα αυτό τον Μάρτιο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, τον οποίο παρουσίασε και στον Τύπο.

Τι προηγήθηκε αυτής της ανακοίνωσης και πότε έπεσαν οι υπογραφές για τον αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή θα το μάθετε χωρίς φόβο και πάθος από εδώ.

Η επιχείρηση έψαχνε να βρει ένα έργο για να μην μείνει το θέατρο Παλλάς χωρίς παράσταση από τον Μάρτιο που θα κατέβαινε το πολύ επιτυχημένο "Μάγισσες Της Σμυρνης" και ενώ τα πάγια έξοδα θα τρέχουν. Όχι μόνο για λόγους γοήτρου προς τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για να "εξαργυρωθεί" ο ντόρος που είχε γίνει με το έργο του Δημήτρη Ψαθά, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ανέβει το "Ζητείται Ψεύτης" αυτή τη σεζόν
. Το μόνο που έλειπε ήταν ο πρωταγωνιστής. Όπως μαθαίνω, μόλις χθές ο επιχειρηματίας ήρθε σε κατ'ιδίαν επαφή με τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος ήταν πολύ θετικός να πάρει στις πλάτες του το έργο. Την επαφή την έκανε, όπως μαθαίνω, ο ήδη συνεργάτης του κ. Κεντ, Λάκης Λαζόπουλος (σκηνοθέτης στο Ήβη) ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον συντοπίτη του Αλέξη Γεωργούλη. Ο "αρραβώνας" του Λαζόπουλου, έγινε γάμος μέσα σε λίγη ώρα. Κανένα μέλος του θιάσου που είχε σχηματιστεί επί Μάρκου Σεφερλή δεν ήταν ενήμερο για το χθεσινό ραντεβού του επιχειρηματία με τον Γεωργούλη, ούτε καν ο σκηνοθέτης παρακαλώ.

 Οι δύο άνδρες συμφώνησαν μέσα σε λίγη ώρα, έδωσαν τα χέρια και χωρίς να έχει υπογραφεί κανένα συμβόλαιο, συναποφάσισαν να "εκμεταλλευτούν" την χθεσινοβραδινη πρόσκληση των δημοσιογράφων για την κοπή της πίτας των θεάτρων και να "σκάσουν" την βόμβα. "Καλά ρε Κωνσταντινίδη", θα μου πείτε, "πολύ τραβηγμένο το σενάριο που μας αραδιάζεις". Κι όμως ισχύει και τρανή απόδειξη των όσων παραπάνω γράφω είναι ότι ο ΑΝΤ1 που είχε δώσει τα χέρια με τον Γεωργούλη για να κάτσει στη θέση του κριτή του Your Face Sounds Familiar, έμαθε από τους δημοσιογράφους του ότι ο Γεωργούλης θα είναι "καπαρωμένος" από Τετάρτη έως Κυριακή από αρχές Μαρτίου. Έπεσαν μάλιστα τηλέφωνα, όπως έμαθα, από τον ΑΝΤ1 προς το θέατρο, του τύπου "τι κανετε ρε σεις παιδιά", αλλά "business is business".

Στέφανος Κωνσταντινίδης-gossip-tv.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ