2019-01-18 09:09:27
Φωτογραφία για ΓΕΣ: Εφοδος του Α/ΓΕΣ Στεφανή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων - ΦΩΤΟ
Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής.

Αρχικά, ο Αρχηγός συμμετείχε στην εκπαίδευση «μηχανοδήγηση άρματος Μ48Α5 MOLF».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ), όπου πραγματοποίησε ομιλία στους εκπαιδευόμενους Ανθυπίλαρχους Τάξης ΣΣΕ/2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης», του τμήματος βασικής εκπαίδευσης, στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε:

- Να εστιάσουν στην άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, που αποτελεί σημαντική παράμετρο στη σταδιοδρομική τους εξέλιξη.

- Το πάθος, το ενδιαφέρον, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη και τη σκληρή δουλειά, που αποτελούν «συνταγή» για την επαγγελματική τους καταξίωση.

- Να καταβάλουν προσπάθεια για την εξεύρεση αποτελεσματικών και συχνά ανατρεπτικών λύσεων, μέσω της «πλάγιας σκέψης» («Thinking Out of the Box»), ξεκλειδώνοντας τους ορίζοντες της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.


- Να θέτουν όραμα και στόχους και να εστιάζουν την προσπάθειά τους στην υλοποίηση αυτών.

- Να συμβάλλουν στη δημιουργία Πνεύματος Μονάδας και να προσπαθούν να εμπνέουν τους συνεργάτες τους.

Στους νέους Ανθυπίλαρχους, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους, υγεία και δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, για το καλό των Τεθωρακισμένων, του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας μας!

Δείτε φωτογραφίες: 

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ