2019-01-18 11:36:23
Φωτογραφία για Οι Αξιωματικοί της Κεντρικής Μακεδονίας έδωσαν το Παρών στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε την ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. νομού Θεσσαλονίκης και από τη

Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης η από κοινού Ετήσια Συνέλευση – Κοπή Βασιλόπιτας, στο ξενοδοχείο ‘’PORTO PALACE’’ στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Καρδίτσας, Πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Χριστακόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. κ. Καραπατάκης, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και πλήθος μελών των παραπάνω ενώσεων.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα από τους νομικούς συμβούλους κ. Μισαηλίδη Ιωάννη και Λάγο Γεώργιο, ενώ ακολούθησε μουσική βραδιά με κληρώσεις και προσφορά δώρων για όλους τους παρευρισκόμενους.


Ο πρόεδρος της Ένωσής μας, Ψαρογιάννης Ιωάννης, κατά το χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, έκανε λόγο για άδικες μειώσεις στους μισθούς και κυρίως στις συντάξεις. Οι εφαρμοστέοι νόμοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « επεχείρησαν να διακόψουν τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, κάτι το όποιο όμως δεν επιτρέπουν οι ανθρώπινες αξίες της φιλίας και της συναδελφικότητας, που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας ». 

Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, το Γενικό Γραμματέα Γιαρισκάνη Πέτρο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κουκουφίκη Σταύρο και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας και του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Πολίτη Ιωάννη.

Η Ένωσή μας εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και εύχεται στις ενώσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικών ε.α. ν. Θεσσαλονίκης, να συνεχίζουν με την ίδια δυναμικότητα να εκπροσωπούν επάξια τους συναδέλφους.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                           ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ