2019-01-18 12:49:57
Φωτογραφία για 1 στους 6 αντιμετώπισε προβλήματα στις σχέσεις του λόγω... κακής συνδεσιμότητας
 Δυσλειτουργίες τηλεφώνου, χαμηλή μπαταρία και κλοπή: η αδυναμία σύνδεσης μάς

προκαλεί αναστάτωση Η διαρκής συνδεσιμότητα αποτελεί πλέον υποχρεωτική ένδειξη του ενδιαφέροντος μας. Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, η συνδεσιμότητα είναι στις μέρες μας ζωτικό κομμάτι του καθήκοντός μας απέναντι στην οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η έρευνα δείχνει ότι στις περιπτώσεις που οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τους, οι συνηθέστερες ανησυχίες τους είναι ότι η οικογένεια και οι φίλοι τους θα ανησυχούν (51%) και ότι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους αν συμβεί κάτι (45%).

Φανταστείτε το εξής: Έχετε ραντεβού με τον σύντροφό σας για μια σημαντική επέτειο ένα βράδυ. Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι θα καθυστερήσετε. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας, αλλά μόλις δοκιμάζετε να επικοινωνήσετε μαζί του, το τηλέφωνό σας ξεμένει από μπαταρία
. Δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι και γνωρίζετε ότι η σημαντική σας επέτειος δεν πρόκειται να πάει καλά Οι ανησυχίες για την αδυναμία συνδεσιμότητας είναι συχνά δικαιολογημένες. Η έλλειψη λειτουργικής σύνδεσης μπορεί για έναν στους πέντε (21%) να έχει ως αποτέλεσμα να ξεχάσουν απλώς μια σημαντική ημερομηνία, ή ακόμα χειρότερα για έναν στους έξι (15%) να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και δεν είναι μόνο οι σχέσεις που δέχονται πλήγματα. Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα που αντιμετώπισαν πρόβλημα συνδεσιμότητας, ένας στους πέντε (21%) έχασε μια εκπαιδευτική/επιχειρηματική ευκαιρία, το 16% δεν μπόρεσε να βρει τον προορισμό του και ένας στους δέκα (13%) έχασε μια κοινωνική ευκαιρία όπως ένα πάρτι, ως αποτέλεσμα μιας μη συνδεδεμένης συσκευής.

Παρά το γεγονός ότι εξαρτώνται από το να παραμείνουν συνδεδεμένοι, το 18% των ανθρώπων δεν κάνουν τίποτα για να διατηρήσουν τις συσκευές τους συνδεδεμένες και σε λειτουργία, μόνο το 34% ελέγχει τα επίπεδα μπαταρίας του και μόνο ένας στα πέντε (22%) ελέγχει τακτικά την υγεία της συσκευής του.

«Η συνδεσιμότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας. Όπως δείχνει η έρευνα, χωρίς πρόσβαση στις συσκευές τους, οι άνθρωποι δυσκολεύονται - χάνουν ευκαιρίες, χάνουν και ανησυχούν ο ένας για τον άλλον. Με γνώμονα αυτό, η στάση των ανθρώπων απέναντι στην ασφάλεια των συσκευών τους θα πρέπει να σταματήσει να είναι χαλαρή, καθώς είναι ζωτικής σημασίας να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την καλύτερη προστασία των συσκευών μας και τη διατήρηση της συνδεσιμότητας», σχολίασε ο Dmitry Aleshin, VP for Product Marketing, Kaspersky Lab.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ