2019-01-18 23:14:24
Φωτογραφία για Kρήτη: Οικογενειακώς στη φυλακή για την κόκα
Προφυλάκιση για τρεις από τους τέσσερις-μέλη της ίδιας οικογένειας-«κλήρωσε» χθες για την υπόθεση της διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο Ηράκλειο.

 

Τον εγκλεισμό γλύτωσε μόνο η 60χρονη μητέρα που αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε μήνα, ωστόσο τα δύο παιδιά της, ο γιος της και η κόρη της, καθώς και ο γαμπρός της θα οδηγηθούν στη φυλακή. Η απόφαση της προφυλάκισης έπεσε… βαριά στην κόρη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

 

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο με τα 850 γραμμάρια κοκαΐνης, τη ζυγαριά ακριβείας και τα σύνεργα διαχωρισμού της ποσότητας, δεν ανήκει σε εκείνη αλλά στον γιο της. Εκείνη, όπως υποστήριξε, είχε πάει για να το καθαρίσει. Γι’ αυτό και δεν βρέθηκαν προσωπικά της ρούχα και άλλα πράγματα εκεί.


 

Η κόρη αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε το παραμικρό. Σύμφωνα πάντως με τη δικογραφία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου όταν χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματός της για έρευνα, την είδαν έτοιμη να εξέλθει. «Συγγνώμη, μπορώ να περάσω;» είπε στους αστυνομικούς που φυσικά δεν επέτρεψαν να απομακρυνθεί.

 

Η 44χρονη κρατούσε στο χέρι μία τσάντα με ένα πάπλωμα και ζήτησε να της επιτρέψουν να πεταχτεί μέχρι το καθαριστήριο. Αστυνομικοί άνοιξαν την τσάντα, ξεδίπλωσαν το πάπλωμα και ως εκ θαύματος βρέθηκαν κρυμμένες πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικής ποσότητας 338 γραμμαρίων. Κατέσχεσαν ακόμα μία ζυγαριά ακριβείας.

 

Συνολικά από την επιχείρηση που έγινε στους τέσσερις συλληφθέντες, είτε στην κατοχή τους είτε στους χώρους τους, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν περισσότερα από 1.200 γραμμάρια κοκαΐνης.

 

Πηγή: patris.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ