2019-01-19 04:09:34
Φωτογραφία για Βρετανία: Αγόρασαν καινούργιο αυτοκίνητο στον 97χρονο πρίγκιπα Φίλιππο μετά το τροχαίο!
 Το καινούριο μαύρο Freelander μεταφέρθηκε σήμερα με φορτηγό στο Σάντριγχαμ - Πολλοί

θεωρούν ότι ο 97χρονος πρίγκιπας μπορούσε να είχε προσαχθεί ή, έστω, να επιστρέψει το δίπλωμά του, κάτι που δεν συνέβη - Χαμός στο Twitter με χρήστες να τον «καρφώνουν» ως «κακό Έλληνα οδηγό» λόγω... καταγωγής

Κι ενώ όλη η Βρετανία έχει σηκωθεί «στο πόδι» μετά το τροχαίο του 97χρονου πρίγκιπα Φίλιππου, αντί το Μπάκιγχαμ να του πάρει το δίπλωμα, τού αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο.

Το μαύρο Freelander μεταφέρθηκε σήμερα με φορτηγό στο Σάντριγχαμ το μεσημέρι. Πρόκειται για ακριβές αντίγραφο εκείνου που οδηγούσε χθες και αφού χτύπησε με άλλο ΙΧ ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο ίδιος και πιο σοβαρά δυο γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο ΙΧ.

Το νέο αυτοκίνητο του πρίγκιπα Φίλιππου (Φωτογραφία: Twitter)

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας, η 28χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου μάρκας Kia, τραυματίσθηκε στο γόνατο ενώ μια 45χρονη γυναίκα που ήταν συνοδηγός έσπασε τον καρπό της.


Και οι δυο νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth Hospital και το ίδιο βράδυ πήραν εξιτήριο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα αγοράκι 9 μηνών που ήταν επίσης μέσα στο Kia δεν έπαθε το παραμικρό.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι θα μπορούσε να είχε προσαχθεί ή να εξαναγκαστεί να επιστρέψει το δίπλωμά του, καθώς πολλοί Βρετανοί εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλη ηλικία τού επιτρεπόταν να οδηγεί.

Παρόλα αυτά, όμως, αντί να του κατασχεθεί το δίπλωμα, το 4x4 αντικαταστάθηκε.

Ο δούκας δεν τραυματίστηκε στο χθεσινό ατύχημα, αλλά οι γιατροί τον παρακολουθούν.

Σήμερα η αστυνομία ερευνά το πώς ενεπλάκη στο τροχαίο ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς όπως αποκαλύφθηκε κατάφερε να περπατήσει προς τη μητέρα και το παιδί του άλλου αυτοκινήτου και να ρωτήσει, αν είναι όλοι καλά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ