2019-01-19 08:19:51
Φωτογραφία για Ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα λόγω... λάθους στο σεξ
Ζευγάρι από τη Βρετανία απέκτησε τρίδυμα – Το ένα εξ αυτών με εξωσωματική και τα

δίδυμα συνελήφθησαν με τον παραδοσιακό τρόπο

Επτά χρόνια περίμενε ένα ζευγάρι από το Κόρσαμ της Βρετανίας, πλην όμως αναποτελεσματικά. Κι όμως, τα κατάφεραν και μάλιστα απέκτησαν τρίδυμα.

Κι αν από τη φύση της η γέννηση τριδύμων είναι σπάνιο φαινόμενο, ο τρόπος που απέκτησαν τα παιδιά τους η Μπέτι Μπιένιας και ο σύζυγός της Πάουελ, είναι μάλλον ακόμη πιο σπάνιος.

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια προσπαθειών στράφηκαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, όμως το ζευγάρι συνέχισε τις ερωτικές συνευρέσεις μάλλον απρόσεκτα και παράκουσε τις συμβουλές του γιατρού κατά την περίοδο της συλλογής ωαρίων.

Ως εκ τούτου, το ένα παιδί προέρχεται από εξωσωματική και τα άλλα δύο συνελήφθησαν με τον παραδοσιακό τρόπο, μόλις μία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η εξωσωματική. Ωστόσο οι γιατροί δεν γνώριζαν ότι είναι έγκυος.

Τι λέει η μητέρα

«Δεν επιτρέπεται αν έχεις σεξουαλική επαφή πριν τη συλλογή ωαρίων, αλλά δεν τους ακούσαμε κι έτσι προέκυψαν τα δίδυμα», λέει η μητέρα.

Το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει τρίδυμα όταν πήγε να κάνει υπέρηχο. «Η νοσοκόμα γύρισε το κεφάλι προς τον σύζυγό μου και τον ρώτησε: “Θα θέλατε να καθίσετε;”», είπε. Μάλιστα η νοσοκόμα, αποκάλυψε στο ζευγάρι ότι ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην καριέρα της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ