2019-01-19 13:39:26
Φωτογραφία για Συνάντηση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης  με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις σχετικά με το μεταναστευτικό αλλά και ζητήματα υλικοτεχνικών μέσων

 

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον  Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αμοιβαίας υπόσχεσης για διαρκή συνεργασία και την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τους συναδέλφους μας αλλά και τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης, μίας τόσο ιδιαίτερης περιοχής.

Από την πλευρά μας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο μεταναστευτικό, στην ενίσχυση με προσωπικό στο Τ.Δ.Ε. Κήπων, στις μετακινήσεις της διμοιρίας υποστήριξης καθώς και στο τεράστιο πρόβλημα στέγασης της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε για την ενίσχυση σε υλικοτεχνικά μέσα όσο αφορά τα Συνοριακά Τμήματα, την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του Τ.Δ.Ε. Κήπων, την διευκόλυνση των μετακινήσεων της διμοιρίας υποστήριξης και την αρωγή του, σε ότι του αναλογεί, για την επίλυση του κτηριακού της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.


Από κοινού δεσμευτήκαμε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας μελλοντικά καθώς προέχει, τόσο η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, όσο  και η ασφάλεια των συμπολιτών μας.

 

 

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ