2019-01-19 14:12:23
Φωτογραφία για Κρίσεις 2019: Φουρτούνες στον Πειραιά για την τετραετία του αρχηγού του ΛΣ
"Φουρτούνες" έχει προκαλέσει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ο νέα -όπως όλα δείχνουν- θητεία του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχου Σταμάτη Ράπτη. 

Αυτή με βάση την τροποποίηση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, μπορεί να φτάσει έως και στα τέσσερα χρόνια. Η συγκεκριμένη αλλαγή προσδίδει αρκετές ομοιότητες με την περίπτωση του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη. Κι αυτή δεν είναι μόνο η διαφαινόμενη επέκταση στην χρονική διάρκεια της. 

Όπως έλεγαν στο OnAlert αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης η απόφαση να διατηρήσει τα ηνία της Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο αντιναύαρχος Ράπτης συναντά την απόλυτη στήριξη του ίδιου του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και μάλιστα διατηρούν έναν ιδιαίτερα ενεργό δίαυλο επικοινωνίας. 

Ο αντιναύαρχος Ράπτης, άλλωστε αποτελεί έναν από τους "επιχειρησιακούς" με τους οποίους ο πρωθυπουργός συνομιλεί απευθείας μαζί τους. Κάτι που συνέβαινε και με την περίπτωση του Ναυάρχου Αποστολάκη, ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Δείτε το προεδρικό διάταγμα εδώ

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακατατάξεις...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακατατάξεις...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ