2019-01-19 14:25:49
Φωτογραφία για Τί απαντά η εταιρία που τύπωσε τα ημερόλόγια-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.
Δημοσιεύουμε το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στο bloko.gr η εταιρία

Κύριε Καραιβάζ

 

 

1.Χθες  λάβαμε γνώση της από 17-01-2019 ανάρτησης σας, στην δική σας ιδιοκτησίας ιστοσελίδα (bloko.gr), ενυπόγραφου σχολίου σας, το οποίο κατά την διατύπωση του είναι το αποτέλεσμα έρευνας σας.

Ειδικότερα:

Αποδίδετε στην εταιρεία μας (η οποία είναι η ανάδοχος για την προμήθεια ημερολογίων του 2019 στην Ελληνική Αστυνομία), την ευθεία μομφή ότι προωθήσαμε υπεργολαβικά το προϊόν σε εταιρεία της Τουρκίας και όλα αυτά στην εξυπηρέτηση του αυτοσκοπού της κερδοφορίας-κερδοσκοπίας.

 

 

2. Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός του σχολίου σας – έρευνας σας -ρεπορτάζ σας, είναι αναληθής  και ψευδέστατος .

Είχατε νομίζουμε την υποχρέωση πριν την ανάρτηση του, σεβόμενος την δημοσιογραφική δεοντολογία και προκειμένου να διασταυρώσετε την βασιμότητας της πληροφορίας σας, να έλθετε σε επαφή μαζί μας κατά την διάρκεια της οποίας θα ετίθεντο υπόψη σας όλα τα στοιχεία, παραστατικά και δεδομένα, από τα οποία θα προέκυπτε ότι η εκτέλεση της σύμβασης συντελέστηκε σε συγκεκριμένους τρεις χώρους του Νομού Αττικής και μόνο, οι οποίοι κατονομάζονται στην υπογραφείσα με την Ελληνική Αστυνομία σύμβαση.


 

Αυτή την επαφή ουδέποτε την ζητήσατε και ενεργώντας αβασάνιστα, επιπόλαια και σε κάθε περίπτωση παράνομα υιοθετήσατε πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 

Συνακόλουθα οι χαρακτηρισμοί σας για την εταιρείας μας  «μπουνταλάδικη αφέλεια» και «αβδηριτισμός» και η επιστημονικής φαντασίας εκδοχή σας ότι η όλη μεθόδευση συντελέστηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, είναι δυσφημιστικοί με αποτέλεσμα αφ ενός μεν να μας προκαλούν τεράστια οικονομική ζημιά, αφ ετέρου δε να θίγεται ευθέως η επιχειρηματική τιμή μας και υπόληψη μας.

 

 

3. Κατόπιν όλων των ανωτέρω και στα πλαίσια της κατ αρχήν εξώδικης επίλυσης του όλου προβλήματος που έχει προκύψει από την ανάρτηση σας, σας γνωρίζουμε ότι παρόλο που δεν έχουμε υποχρέωση προς τούτο  είμαστε στην διάθεση σας να θέσουμε υπόψη σας οποιοδήποτε έγγραφο

 ή παραστατικό κρίνετε απαραίτητο σχετικά με το θέμα αυτό, υπό τον όρο της ταυτόχρονης εκ μέρους σας ανάληψης της δέσμευσης – υποχρέωσης, ότι εφ όσον διαπιστώσετε το αναληθές, ψευδές και αβάσιμο του σχολίου σας-ρεπορτάζ σας-έρευνας σας, όπως προβείτε με σχετική ανάλογη δήλωση στην ίδια ιστοσελίδα στην ανάκληση του περιεχομένου της από 17-01-2019 ανάρτησης σας, άλλως και σε περίπτωση που δεν συμπράξετε στα ανωτέρω, είμαστε υποχρεωμένοι να σας υποχρεώσουμε σ αυτό κάνοντας χρήση των διατάξεων της Ποινικής και Αστικής Νομοθεσίας.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακατατάξεις...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακατατάξεις...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ