2019-01-19 16:48:34
Φωτογραφία για Χαρακόπουλος στην ΠΟΑΞΙΑ: Η χώρα να επιστρέψει στην κανονικότητα...
Την ευχή «η Ελλάδα το 2019 να επιστρέψει στην κανονικότητα, έτσι ώστε να πάψουν να είναι ζητούμενα τα αυτονόητα» διατύπωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αυτά που σε όλη την Ευρώπη θεωρούνται δεδομένα -η εφαρμογή του νόμου παντού χωρίς ανοχή σε άβατα και σε άσυλα- εδώ εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο πολιτικής διαμάχης!». Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχήθηκε «η νέα χρόνια να μην έχει δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως οι έκτακτες κρίσεις -μετά από τρεις δεκαετίες- που έλαβαν χώρα το 2018 στην ΕΛΑΣ». Σημείωσε τη σημασία που δίδει η Νέα Δημοκρατία στην ασφάλεια, την οποία χαρακτήρισε «βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, προϋπόθεση δημοκρατίας και ευημερίας».

Ο αρμόδιος τομεάρχης της παράταξης ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα και το προεδρείο της ΠΟΑΞΙΑ για την συνεργασία που έχουν, που «βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα της αστυνομίας, ως αντιπολίτευση να πιέσουμε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου την κυβέρνηση για την επίλυσή τους, και να επεξεργαστούμε λύσεις στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Εύχομαι το 2019 να είναι ειρηνικό και ασφαλές! Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας».

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ