2019-01-20 10:10:34
Φωτογραφία για Μειώνονται οι σειρές στον Στρατό Ξηράς
Σε μείωση των σειρών κατάταξης (ΕΣΣΟ) για τους στρατευσίμους του Στρατού Ξηράς, από έξι που είναι σήμερα, σε τέσσερις κατ’ έτος, προχωράει το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της λειτουργίας του. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, οι στρατεύσιμοι θα παρουσιάζονται πλέον τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο, και Νοέμβριο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΓΕΣ, η σημαντική αυτή θεσμική αλλαγή έγινε με σκοπό:

• Την επίτευξη ισοκατανομής μεταξύ των κατατασσόμενων οπλιτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

• Τη βέλτιστη λειτουργία των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) και την αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των μονάδων της παραμεθορίου.

• Την αποδοτικότερη εκπαίδευση και ομαλότερη ενσωμάτωση των νέων οπλιτών σε μονάδες της παραμεθορίου.

Έτσι, η κατάταξη της 2019 Α' ΕΣΣΟ στον Στρατό Ξηράς θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 8 Φεβρουάριου και της 2019 Β' ΕΣΣΟ τον Μάιο του τρέχοντος έτους αντί του Μαρτίου.


(ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19/01/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ