2019-01-20 17:51:12
Φωτογραφία για Λαμία: Έκλεψε τον κουμπαρά με τα χρήματα για τα ορφανά
Άρπαξε τον κουμπαρά με τα χρήματα που προορίζονταν για ορφανοτροφείο, μέσα από κεντρικό ζαχαροπλαστείο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό

ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Ένας 23χρονος μπήκε στο κατάστημα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων και πελατών άρπαξε τον κουμπαρά με τα χρήματα για το ορφανοτροφείο και έγινε καπνός.

Ο κουμπαράς είχε μέσα 500€ και ήταν τοποθετημένος σε εμφανές σημείο για να μπορούν οι πελάτες που επιθυμούσαν να αφήνουν χρήματα που προοριζόταν για το ορφανοτροφείο θηλέων, όπως έγραφε και ο κουμπαράς.

Η υπάλληλος μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ ενημέρωσε αμέσως το “100” που έδωσε σήμα και περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς που ήταν στο κέντρο της πόλης εκείνη τη στιγμή.

Πράγματι υπήρξε άμεση κινητοποίηση και λίγα λεπτά αργότερα ο κλέφτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 23χρονος ρομά όμως είχε προλάβει να ξεφορτωθεί τα χρήματα και τον κουμπαρά τα οποία δεν βρέθηκαν.

πηγή: LamiaReport
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ