2019-01-20 19:45:40
Φωτογραφία για Δείτε πώς τελειώνει το ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ του Σκάι...
7 Φεβρουαρίου το φινάλε με μεγάλη ανατροπή!

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κωμική σειρά, «Όσο έχω εσένα», η οποία προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ. Πώς ολοκληρώνονται οι ιστορίες;

Το μεγάλο ερώτημα της σειράς που προβληματίζει και όλους τους ήρωες είναι ποιος τελικά θα αναλάβει τα ηνία της εταιρείας. Γεώργιος ή Άλκης;  Ο πρώτος συνεχίζει να πιστεύει πως εκείνος έχει προβάδισμα αλλά όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια ο Άλκης είναι εκείνος που πληρεί τις προϋποθέσεις. Οι μέτοχοι της εταιρείας δίνουν την ψήφο τους σε εκείνον αφήνοντας άφωνο τον Γεώργιο.

Παράλληλα, ο Άλκης ανακαλύπτει πως έχει έναν γιο από μια παλιά σχέση του, τη Ρόουζ, και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κρατήσει στην Ελλάδα το παιδί του. Από την άλλη όμως ο ίδιος δεν μπορεί να αποχωριστεί και τη Μελίνα και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο χρονικό άλμα στο οποίο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή. Ο Άλκης συμμαχεί με τον Γεώργιο απέναντι από τον Αλέσιο και βρίσκει τρόπο να γλυτώσουν από τις ραδιουργίες του. Η Ρόουζ έχει προσληφθεί στην εταιρεία ως γραμματέας του Άλκη, ενώ όλοι ετοιμάζονται για έναν γάμο. Εντωμεταξύ, ο Αλέσιο και η Κλειώ αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό και αποφασίζουν να φύγουν μαζί μακριά από όλους και από όλα.

Λίγες μέρες αργότερα, οι ήρωες δίνουν ραντεβού στο Δημαρχείο όπου αποκαλύπτεται ποιο είναι το ζευγάρι που παντρεύεται. Ο λόγος για την Άντζελα και τον Μάκη οι οποίοι θέλουν να εκπληρώσουν όσα δεν έζησαν στο παρελθόν. Τέλος, ο Άλκης δίνει το δαχτυλίδι της Άντζελας στην Μελίνα και τη ζητάει σε γάμο!

Πηγή: MYtv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ