2019-01-20 22:11:04
Φωτογραφία για Ήταν αρκετά 20 λεπτά για να καθαρίσει τον Αστέρα
Εφαρμόζοντας την πετυχημένη… συνταγή Ιωαννίνων και έχοντας ένα δαιμονισμένο πρώτο 20λεπτο, η ΑΕΚ ξεπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 3-0 στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση, μπήκε με... φόρα από τους Ζωσιμάδες και με όπλο τα στημένα του εξαιρετικού (και σήμερα) Ροντρίγκο Γκάλο αλλά και την ταχύτητα στο παιχνίδι της στα πρώτα 25’, διέλυσε σε χρόνο ρεκόρ τους Αρκάδες με τρία γκολ.

Στο 9’ χτύπησε ο Λιβάγια ανοίγοντας τον χορό των γκολ (από κόρνερ του Γκάλο), στο 11’ ο Άλεφ έκανε το 2-0 (από γέμισμα του Γκάλο), ενώ στο 20’ ο συνήθης ύποπτος… killer Έκι Πόνσε δεν θα μπορούσε να αστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος γράφοντας το 3-0 με συνοπτικές διαδικασίες. Πετυχαίνοντας το δέκατο γκολ συνολικά στην Super League, σε περίπου έναν γύρο. Από εκεί και πέρα η πρωταθλήτρια κατέβασε ρυθμούς και ουσιαστικά είχε κάποιες… εκλάμψεις όπως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όπου δεν της δίνεται πέναλτι για εξόφθαλμο χέρι του Μουνάφο, επιπέδου μανσέτας Βιεϊρίνια στην Λαμία
. Στο υπόλοιπο διάστημα της επανάληψης η ΑΕΚ ουσιαστικά κρατά με άνεση το υπέρ της 3-0 όντας καλά οργανωμένη πίσω με το 3-5-2, ενώ παράλληλα δημιουργεί δύο τρεις μεγάλες στιγμές. Με πρωταγωνιστή κυρίως τον εξαιρετικό Πόνσε, όπου αρχικά ο Μουνάφο του είπε όχι διώχνοντας πάνω στην γραμμή σε σουτ, ενώ ο Αργεντινός έχει και καρφωτή κεφαλιά (από εκτέλεση φάουλ ποιου άλλου, του Ροντρίγκο Γκάλο) όπου ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Ο Αργεντινός φορ, έκανε τρομερό ματς και σήμερα και ήταν εκ των κορυφαίων όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά για την απίστευτη δουλειά που έκανε στο γήπεδο πατώντας σε όλες τις… γωνιές του! Ως αλλαγή έπαιξε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στο τελευταίο εικοσάλεπτο δείχνοντας και πάλι ψήγματα της ποιότητας του όπως η κάθετη στον Κλωναρίδη.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ