2019-01-21 08:07:41
Φωτογραφία για Microsoft: Αποκαλυπτήρια HoloLens 2
Σύμφωνα με μια πρόσκληση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η Microsoft είναι πιθανό να παρουσιάσει στις 24 Φεβρουαρίου το νέο μοντέλο γυαλιών Μεικτής Πραγματικότητας HoloLens 2, στην Διεθνή Έκθεση MWC19 που θα λάβει μέρος, όπως κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη. Η Microsoft υπαινίσσεται πως μπορεί να αποκαλύψει τα πολυαναμενόμενα γυαλιά Mixed Reality “HoloLens 2” τον επόμενο μήνα. Έχει στείλει προσκλήσεις για μια εκδήλωση Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, στην οποία θα φιλοξενηθούν η CEO Satya Nadella, η CVP Julia White και ο τεχνικός ειδικός Alex Kipman. Δεδομένων των εμπλεκόμενων προσώπων, φαίνεται ότι η Microsoft κρύβει κάτι σημαντικό στο μανίκι της για να μας αποκαλύψει. 

Ο Kipman είναι ο δημιουργός της HoloLens, οπότε η παρουσία του δείχνει ότι η Microsoft θα έχει τουλάχιστον κάποια νέα σχετικά με την τελευταία έκδοση των γυαλιών Μεικτής Πραγματικότητας. Οι φήμες έλεγαν ότι η Microsoft θα αποκαλύψει τα HoloLens 2 στα τέλη του περασμένου έτους ή στις αρχές του 2019, οπότε αυτό το γεγονός ταιριάζει με αυτό το χρονοδιάγραμμα
. Ανέφεραν επίσης ότι η Microsoft θα χρησιμοποιήσει το chip Qualcomm 850 ή XR1 για την τροφοδοσία του συστήματος – η Qualcomm σχεδίασε τα τελευταία ειδικά για ακουστικά Virtual Reality και Augmented Reality. Λέγεται πως θα υποστηρίζει 4Κ βίντεο στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ταυτόχρονα με 3D επίπεδα (overlayers) και κατευθυντικό ήχο (directional audio). Τα HoloLens 2 θα περιλαμβάνουν ένα ειδικά προσαρμοσμένο Artificial Intelligence chip, το οποίο η Microsoft έχει επιβεβαιώσει και οι αναφορές λένε ότι το επερχόμενο VR Headset θα είναι πιο άνετο κατά τη χρήση του, από τον προκάτοχό του.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ