2019-01-21 11:23:48
Φωτογραφία για «Έχασα το παιδί μου από μια απλή σκωληκοειδίτιδα», λέει ο πατέρας της 14χρονης από τη Λαμία
Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας, που «έσβησε» από τη μία μέρα στην άλλη

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της νεαρής μαθήτριας από την Λαμία, που «έσβησε» από τη μία μέρα στην άλλη «Δεν ξέρουμε ακόμα από τι «έφυγε» το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως, όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη...».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι γονείς έχουν ήδη καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας

Η 14χρονη μαθήτρια της Β΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Επείγοντα του γενικού νοσοκομείου Λαμίας με πόνο στην κοιλιά. Στις 3 περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7 το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.


Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το κορίτσι να είχε σκωληκοειδίτιδα, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί περιτονίτιδα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ