2019-01-21 12:20:25
Φωτογραφία για ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ: Ποιος θα πάρει 2.000 ευρώ;
Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των επόμενων πέντε επεισοδίων που θα διεκδικήσουν το έπαθλο

των 2.000 ευρώ!

Σήμερα, 

Ελευθερία 23 ετών, Μαγείρισσα  

Η Ελευθερία είναι 23 ετών, μεγάλωσε στην Νέα Επίδαυρο, και τα τελευταία 4 χρόνια μένει με το αγόρι της στην Αθήνα. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και για αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά αφού πρώτα σπούδασε στο αντίστοιχο ΙΕΚ. Είναι κοινωνική, γελαστή, αισιόδοξη και ομιλητική. Το μόνο της ελάττωμά είναι ο εγωισμός της. Αγαπημένο της άθλημα είναι το βόλεϊ ενώ έπαιζε σε ομάδα για 4 χρόνια. Τα τελευταία δυο χρόνια παίζει όποτε βρει ελεύθερο χρόνο. Προσέχει πολύ την εμφάνιση της. Αγαπάει την ιταλική και ινδική κουζίνα και απεχθάνεται τα σαλιγκάρια. Στο αγόρι της μαγειρεύει παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που του αρέσουν πολύ, γιατί όπως της λέει τα φτιάχνει τέλεια. 

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 

Αντώνης 21, Ιεροψάλτης 

Ο Αντώνης είναι 21 ετών και είναι ιεροψάλτης. Κατοικεί στα Μέγαρα μαζί με τους γονείς και τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδερφό του. Από μικρός θυμάται τον εαυτό του να ψάλλει ύμνους. Κάποια στιγμή σκέφτηκε να γίνει ιερέας αλλά το μετάνιωσε γιατί δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει τόσες θυσίες. Θέλει να παντρευτεί και να κάνει 4 παιδιά. Παρόλο που είναι θρήσκος είναι πολύ κοινωνικός και αγαπά την διασκέδαση. Είναι η χαρά της ζωής, βγαίνει συχνά τα βράδια σε κουτούκια, του αρέσουν τα παλιά λαϊκά τραγούδια και ειδικά ο Καζαντζίδης. Προσέχει πολύ το ντύσιμό του, φοράει αποκλειστικά κοστούμια, είναι φιλάρεσκος και του αρέσει πολύ το κλασικό ρούχο. 

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου  

Έλενα 48 ετών, Τραπεζικός Υπάλληλος  

Η Έλενα είναι 48 ετών, τραπεζικός υπάλληλος. Παντρεμένη 23 χρόνια, έχει 2 παιδιά (μια κόρη 21 ετών φοιτήτρια, και ένα γιο, 18 ετών) τα οποία λατρεύει. Η οικογένεια της είναι η ζωή της. Έμαθε να μαγειρεύει από μικρή καθώς η μητέρα της εργαζόταν και έλειπε αρκετές ώρες. Στο σπίτι της μαγειρεύει μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος είναι κρεοπώλης και έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής. Πολλές φορές στον ελεύθερο χρόνο της βοηθά τον άνδρα της στο κρεοπωλείο. Η ίδια μαγειρεύει υγιεινά χωρίς πολλά λίπη, εν αντιθέσει με τον σύζυγό της που προτιμά τα πιο παχυντικά φαγητά. Σπεσιαλιτέ της είναι τα μακαρόνια με κιμά και το ρύζι. Της αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή, τα ταξίδια, την καλοπέραση και φυσικά το καλό φαγητό. Γλυκιά και προσιτή σαν άνθρωπος, το μεγαλύτερο ελάττωμα της είναι ότι αγχώνεται. Εάν κερδίσει θα κάνει δώρο στα παιδιά της από ένα ταξίδι.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου  

Βασίλης 37 ετών, Ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου  

Ο Βασίλης είναι 37 ετών, παντρεμένος με δύο μικρά αγοράκια, έξι και δύο ετών. Έχει αναψυκτήριο στην Ιερά Οδό εδώ και 14 χρόνια και του αρέσει πολύ η δουλειά του, γιατί συναναστρέφεται κάθε μέρα με διαφορετικό κόσμο. Θεωρεί ελάττωμά του το ότι είναι ευκολόπιστος και καλό παιδί. Η μαγειρική είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες. Θυμάται τη μητέρα του, σαν κλασική Ελληνίδα, να τον διώχνει από τη κουζίνα επειδή ήταν αγόρι. Όταν πήγε στρατό και έγινε επόπτης μαγειρείων και έμαθε θέλοντας και μη να μαγειρεύει τα πάντα και μόνος του. Εκεί απέκτησε πειθαρχία στη κουζίνα, έμαθε να τα προλαβαίνει όλα και να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα και την υγιεινή. Στο σπίτι συνήθως μαγειρεύει η γυναίκα του, εκείνος αναλαμβάνει δράση όποτε πρέπει να γίνουν τα πιο παχυντικά πιάτα ή όποτε πεινάει πολύ και δεν μπορεί να περιμένει. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάει με την οικογένεια του ταξίδι στην Ουγγαρία.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου  

Κωνσταντίνος 48 ετών, Ζωγράφος  

Ο Κωνσταντίνος είναι 48 ετών και είναι ζωγράφος. Του αρέσει πολύ να ζωγραφίζει τοιχογραφίες και παιδικά δωμάτια. Είναι ένας μποέμ και ευαίσθητος χαρακτήρας με καλλιτεχνική ψυχή. Δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί και η ζωή του πάντα ήταν η τέχνη του. Έχει κάνει πολλά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, σαν φανατικός οπαδός της ψυχεδελικής τρανς μουσικής, και δεν άφηνε συναυλία που να μην δώσει το παρών. Πριν από δύο χρόνια γνώρισε τον μεγάλο του έρωτα, τη Βαλεντίνα, η οποία έχει έναν 11χρονο γιο και έγιναν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ δικά του παιδιά. Χάρη στη γυναίκα του άρχισε να ασχολείται με τη κουζίνα και έμαθε να μαγειρεύει. Η σπεσιαλιτέ του είναι τα μακαρονά με κιμά. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα το προσφέρει στη σύντροφό του.

Συντελεστές:

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Σακελλαρίου

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής  

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Κείμενα: Νίκος Ζαχαριάδης

Σχολιασμός – Περιγραφή: Γιώργος Χατζηπαύλου

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ: Κάθε απόγευμα στις 16.00 στον ΑΝΤ1

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ