2019-01-21 17:00:46
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για τα χημικά στην Αθήνα
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας, η οποία συμμετείχε μαζί με άλλες εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων Πατριωτών στο μεγάλο συλλαλητήριο των Αθηνών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για τη ρίψη καπνογόνων από την Αστυνομία στους απλούς πολίτες, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη της καθώς και παιδιά.

Όπως διαπιστώσαμε οι ίδιοι, εκτοξεύτηκαν καπνογόνα με την αιτιολογία να αντιμετωπισθεί μία μικρή ομάδα αναρχικών πιτσιρικάδων, η οποία θα μπορούσε σε κλάσματα δευτερολέπτων να απομονωθεί. Αντί αυτού όμως, εκτοξεύτηκαν δακρυγόνα-κροτίδες αδιακρίτως, προς το πλήθος, χωρίς να υπάρχει η αναρχική ομάδα στο χώρο αυτό, με αποτέλεσμα τα μέλη μας που ευρίσκοντο στη περιοχή αυτή (ξενοδ. Μεγ. Βρετάνια – King George) να υποστούν τις συνέπειες τους. Δάκρυα και επώδυνος ερεθισμός των ματιών, πόνος στις μύτες και στο λαιμό, δυσκολία στην αναπνοή.


Ένα δε μέλος μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ποιος και για ποιο λόγο έδωσε την εντολή για τη χρησιμοποίηση των δακρυγόνων και πώς η Αστυνομία, με ελαφρά τη καρδία, μπορεί να κάνει χρήση τέτοιων μεθόδων εναντίον πολιτών που απλά και ειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή είναι η μεθοδολογία που θα χρησιμοποιήσουν οι αρνητές της ιστορίας μας; οι σύγχρονοι εφιάλτες, για να μας πείσουν για την ορθότητα της απόφασής τους να πωλήσουν την ιστορία τριών χιλιάδων ετών, την ιστορία της Μακεδονίας, την δική μας ιστορία;;; Αυτή είναι η δημοκρατία μας;
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ