2019-01-21 19:07:13
Φωτογραφία για ΠΟΑΣΥ: Αδιαφορία, ανικανότητα ή σκοπιμότητα η μη καταβολή των νυχτερινών;
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Η Ομοσπονδία μας, από χθες το βράδυ, γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από μέλη Πρωτοβάθμιων Ενώσεών μας αναφορικά με τη μη καταβολή του

συνόλου των δεδουλευμένων νυχτερινών (που αφορούν τον 12ο του 2018) με τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου 2019.

 Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν, σήμερα, πρωινές ώρες, αντιπροσωπεία του Προεδρείου μας να συναντηθεί με τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, τόσο για την επανάληψη αυτού του προσβλητικού φαινομένου «μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», όσο και για τη μη ύπαρξη ενημέρωσης προ της ανάρτησης των αναλυτικών σημειωμάτων αποδοχών στη σχετική εφαρμογή POL.

 Για άλλη μία φορά, η Φυσική Ηγεσία, συμπεριφέρεται απέναντι στους Έλληνες Αστυνομικούς λες και έχουμε επιστρέψει στην εποχή της δουλοκτητικής κοινωνίας  Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν μπήκε κανένας στον κόπο να εκδώσει μια διαταγή ζητώντας συγγνώμη για την οικονομική και οικογενειακή αναστάτωση που προκάλεσε στους συναδέλφους μας, καθώς και να ενημερώνει για τους λόγους της μη καταβολής του συνόλου των δεδουλευμένων χρημάτων τους.


 Οι απαντήσεις που λάβαμε σήμερα από τον κ. Επιτελάρχη για τη μη έγκριση του σχετικού κονδυλίου από το Υπουργείο Οικονομικών και την πίστωση των χρημάτων αυτών στην επόμενη μισθοδοσία Μαρτίου 2019 δεν μας ικανοποιούν!!

 Είναι απορίας άξιον, δε, γιατί ενώ η Φυσική Ηγεσία γνώριζε τη μη ύπαρξη πιστώσεων στον σχετικό ΚΑΕ εδώ και ημέρες, ουδέποτε ενημέρωσε το συνδικαλιστικό μας κίνημα, αφού είχε την τύχη - τον τελευταίο καιρό - να έχει πολλαπλές συναντήσεις μαζί του.

Αλήθεια πρόκειται για αδιαφορία, ανικανότητα ή σκοπιμότητα;

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ