2019-01-21 20:30:12
Φωτογραφία για Ταξίδι-αστραπή του Αρχηγού ΓΕΣ για να συμπαρασταθεί σε Υπίλαρχο, ο οποίος τελικά κατέληξε
του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ο Αρχηγός επισκέφτηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ταξίδι αστραπή ολίγων ωρών πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και – δυστυχώς – δεν ήταν για καλό σκοπό και ούτε είχε και καλή εξέλιξη, δυστυχώς.

Ο Αρχηγός επισκέφτηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (424 ΓΣΝΘ) έναν νεαρό Υπίλαρχο, μόλις 27 ετών, ο οποίος είχε – τρόπον τινά – «υιοθετηθεί» από τον Ελληνικό Στρατό εξαιτίας του σοβαρότατου προβλήματος υγείας το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και μία τριετία και από το οποίο τελικά κατέληξε μερικές ώρες αργότερα, μετά την αποχώρηση του Αρχηγού.

Πρόκειται για τον 27χρονο Υπίλαρχο Ε.Δ., ο οποίος διαπίστωσε το πρόβλημα της υγείας του πριν από 2,5 περίπου χρόνια ενώ υπηρετούσε στη 16η Επιλαρχία στην Καρωτή του Έβρου. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό το ΓΕΣ, μέσω διαγωνισμού από το NAMCA του ΝΑΤΟ, νοίκιασε ειδικό αεροσκάφος σε διαμόρφωση για μεταφορά σοβαρώς ασθενούς και μετέφερε τον άτυχο Υπίλαρχο σε ειδικό νοσοκομείο στη Μινεσσότα των ΗΠΑ, όπου όμως – δυστυχώς – δεν πρόσθεσαν κάτι στην ακολουθητέα από το 424 ΓΣΝΘ θεραπευτική αγωγή.


Χθες λοιπόν ο Αρχηγός πληροφορήθηκε ότι η κατάσταση του ασθενούς χειροτέρευε συνεχώς και αμέσως μετέβη στη Θεσσαλονίκη και στο Νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε τα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του από το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ συνομίλησε και με τους οικείους του.

Ο άτυχος Υπίλαρχος «έφυγε» μερικές ώρες αργότερα.

Ο Υπίλαρχος Ε.Δ. γεννήθηκε το 1991, ήταν δηλ. μόλις 27 ετών, και ήδη του απονεμήθηκε μεταθανατίως ο βαθμός του Ιλάρχου (Λοχαγός των Τεθωρακισμένων) και αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με την Τάξη του 2013. Υπηρετούσε – ως προελέχθη – στην 16η ΕΜΑ. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στη γεννέτηρά του την Κυλλήνη.

(ΠΗΓΗ: newpost.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ