2019-01-22 06:51:28
Φωτογραφία για Κανένας ΜΑΤατζής δεν έχει κ....ς να πάει για δουλειά και να βρεθεί στο νοσοκομείο - κείμενο αστυνομικού
Δημοσιεύουμε ανάρτηση αστυνομικού στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Λοιπόν επειδή εδώ μέσα από το πρωί διαβάζω του κόσμου τις μ……….ς από πολλούς και μάλιστα ανίδεους

στο αντικείμενο. Θα υποστηρίξω τους συναδέλφους μου στα ΥΑΤ(ΜΑΤ) όπως και να έχει. Όχι δεν είναι ούτε Αλβανοί, ούτε ξένοι πράκτορες. Είναι απλοί αστυνομικοί του πεζοδρομίου που κινδυνεύει η ζωή τους κάθε λεπτό. Σχετικά με το συλλαλητήριο καλυτέρα να τα αφήσουμε. Αν πιάσω να το αναλύσω θα γραφώ μέχρι το Πάσχα. Η ουσία: όλοι ανακατεμένοι. Κυβερνώντες, αντιπολίτευση, στρατηγοί , Χρυσή Αυγή, αναρχικοί, ΕΥΠ. Όλοι. Και παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους στην πλάτη μας.

Κανένας μα κανένας Ματατζης δεν έχει κ…..ς να πάει για το 8ωρο του και να γίνει 12ωρο και να βρεθεί στο νοσοκομείο με κατάγματα. Έχουν και αυτοί οικογένειες, παιδιά, γονείς φίλους. Το καταλάβατε μερικοί πανέξυπνοι εδώ μέσα? Κάτι άλλο: Κατεβαίνεις σε συλλαλητήριο που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνουν επεισόδια. Και παίρνεις μαζί σου την 85Χρόνη γιαγιά σου ή τα 3χρόνια δίδυμά παιδιά σου!!!! Μήπως είσαι μ………ς? Η μ…….ω? Δεν απαγορεύεται αλλά δεν σου περνά από το βλαμμένο το μυαλό σου ότι αν μια στις εκατό γίνει κάτι δεν μπορείς να πας πουθενά με αυτούς τους ανθρώπους? Τόσο γκαγκαδες είσαστε μερικοί?


Τέλος θα πω το εξής. Διαμαρτυρόμαστε όλοι τα τελευταία 10 χρονιά για Γιωργάκηδες, Σαμαράδες, Τσιπραίους και τέλος πάντων όλους αυτούς που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Σωστά. Πως είναι εκεί που είναι? Με την ψήφο μας. Γιατί είμαστε ο μεγαλύτερος Μ……….Σ λαός τουλάχιστον στο δυτ. ημισφαίριο. Γιατί τώρα που μιλάμε το 60% από εμάς ανήκουμε σε κάποιο κόμμα. Δεν είναι έτσι? Ας προσέχαμε λοιπόν κύριοι και κυρίες. Και αν ποτέ γίνουμε σοβαροί ψηφοφόροι και υπεύθυνοι πολίτες(ποτέ δηλαδή!!!) γ………ε την μάνα και το σπίτι του μπάτσου που φωνάζατε πολλοί χθες. Γιατί αυτός σας έφταιξε για όλα.

Συμπάσχω και στηρίζω όλα τα παιδιά στην ΥΑΤ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ πατριώτες και αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν την αγαπάτε περισσότερο κάποιοι από σας. Ευχαριστώ για οποίον το διαβάσει!!!

Τώρα βρίστε με ελεύθερα!!!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ