2019-01-22 07:29:22
Φωτογραφία για Όλα στο βωμό του ιδιωτικού συμφέροντος, σε βάρος της αξιοκρατίας και της ομαλής εξέλιξης των ικανών - κείμενο αναγνώστη για τις κρίσεις
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Κύριε Καραϊβάζ είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο για την Ηγεσία μας να αποφασίσει και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για το

χρόνο εκκίνησης των κρίσεων. Και είναι δύσκολο, όχι γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει την ημερομηνία, αλλά γιατί δεν είναι σε θέση να επιλέξει τους πραγματικά άξιους, αυτούς που το βιογραφικό τους είναι γεμάτο επαίνους και θετικές αποδείξεις, αλλά δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, δεν έχουν σημείωμα από πρωτοκλασάτο κομισάριο, δεν έχουν γλώσσα από τα Γιάννενα μέχρι την Αθήνα.

Έτσι περιμένει η Ηγεσία μας να κλείσει ο κύκλος των πιέσεων, να ενημερώσει τους παρεμβαίνοντες πόσοι θα ικανοποιηθούν και πόσοι όχι, να λάβει την τελική έγκριση και να προχωρήσει. Όλα αυτά όμως είναι απροσδιόριστα χρονικά, άρα πώς να αποφασίσει και αυτή για το χρόνο; Κάνε λοιπόν υπομονή και εσύ και οι ενδιαφερόμενοι. Μέχρι τότε εργαστείτε όλοι σκληρά, φιλότιμα, μεθοδικά, αποτελεσματικά, τραυματιστείτε για την πατρίδα, χύστε το αίμα σας, δώστε τη ζωή σας και έχετε υπομονή για την ανταμοιβή σας.


Οι άξιοι ως συνήθως στο σπίτι τους και οι αναξιοκράτες, οι οκνηροί, οι αριβίστες, οι γλείφτες και οι αρεστοί θα συνωστισθούν στη σειρά να αρπάξουν την εξουσία της θέσης που θα τους δώσουν τα αφεντικά τους, για να ικανοποιούν στη συνέχεια τις ορέξεις τους, ανεξαρτήτως υπηρεσιακών υποχρεώσεων, δημοσίου συμφέροντος, ανάδειξης διαδικασιών που βελτιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κ.λπ.

Όλα στο βωμό του ιδιωτικού συμφέροντος, σε βάρος της αξιοκρατίας και της ομαλής εξέλιξης των ικανών. Κατά καιρούς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουν αποστρατευθεί Αξιωματικοί πραγματικά ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, άνθρωποι που θα έδιναν ώθηση απογείωσης του Σώματος και παρέμειναν προαγόμενοι τύποι όπως κάποιοι που κοιτούν τον Αρχηγό στα μάτια και η γλώσσα του σώματός τους (βλέπε φωτό Αρχηγού με Αξιωματικούς σε σχετικά άρθρα) μαρτυρά την επιθυμία τους να σταθούν στα τέσσερα ή και αν ανασκολοπισθούν για χάρη του. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι τυχεροί. Αυτοί που κατάγονται από το νομό που εκλέγεται ο Υπουργός ή η Υπουργός ή η Υφυπουργός, κ.λπ. Εκτιμάται η προσφορά του σε ψήφους, η δημόσια παρουσία τους και η επιρροή που ασκούν στους συμπολίτες ψηφοφόρους και η συνολική επένδυση του πολιτικού στο πρόσωπό τους.

Τώρα εάν δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαϊδάρων υπηρεσιακό άχυρο δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι για πολλά χρόνια στη ζωή τους οι ίδιοι έτρωγαν άχυρο, διοικούσαν ως αχυράνθρωποι και με υπερβάλλοντα ζήλο, οπότε έπρεπε δικαίως κάποτε να δικαιωθούν και από την Περιφέρειά τους π.χ, στην Ήπειρο (το λέω λόγω Γεροβασίλη, Άρτας και οίκοθεν καταγωγών, χωρίς να είμαι βέβαιος ότι θα ισχύσει, αλλά εάν ισχύσει μάλλον θα δικαιωθώ και δεν θα χαρώ καθόλου γι’ αυτό) να βρεθούν για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα ως Ηγέτες ολκής, με τρία αστέρια στον ώμο, έστω και αν είναι ελαφρών βαρών και δεν αντέχει το τονάζ που η βαθμολογική αυτή αναβάθμιση εμπεριέχει.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ