2019-01-22 07:36:23
Φωτογραφία για Επιχείρηση διάσωσης ανδρα 320 κιλών!
Βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί παλεύουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του,

πριν τον υποβάλουν σε επέμβαση Ο νεαρός Thongchai Jamjang ξεκίνησε να τρώει δυσανάλογα μεγάλες ποσότητες από τα 8 του χρόνια, καθώς η μητέρα του «δεν πίστευε πως υπάρχει πρόβλημα».

Ο 26χρονος Ταϊλανδός έφτασε τελικά σε κάτι λιγότερο από δύο δεκαετίες να ζυγίζει 320 κιλά και ήταν ανήμπορος πια να σηκωθεί. Μόνο που τώρα είχε αναπνευστικά προβλήματα και ανησύχησε γιατί του είχε κοπεί η ακόρεστη όρεξή του.

Η τοπική υγειονομική επιτροπή παρενέβη τελικά και τον βρήκε γυμνό στο παραλιακό του καλυβάκι, πάνω σε ένα βρόμικο στρώμα. Κάπου 30 πυροσβέστες και γείτονες χρειάστηκαν για να τον μεταφέρουν από το σπίτι του σε μια βάρκα και από κει σε ένα αγροτικό.

Ήταν μάλιστα τόσο θηριώδης που κάλυψαν τελικά τη γύμνια του με μια κουβέρτα, καθώς ούτε ο ίδιος είχε ρούχα ούτε και μπορούσαν να βρεθούν στο μέγεθός του.

Πλέον, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά της Ταϊλάνδης, βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί παλεύουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, πριν τον υποβάλουν σε επέμβαση.

Ο διασώστης Phukit Phokawat δήλωσε πως ο άντρας ήταν σε κακή κατάσταση: «είχε ξεκάθαρα αναπνευστικές δυσκολίες, κάνοντας το οξυγόνο στο αίμα του σοκαριστικά χαμηλό. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να του χορηγήσουμε οξυγόνο περιμένοντας να φτάσει στο νοσοκομείο»…
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ