2019-01-22 09:26:37
Φωτογραφία για «Να απαντήσει η φυσική ηγεσία για τα χημικά στο Σύνταγμα», απαντά ο γγ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων [Βίντεο]
«Ένα αέριο δεν μπορούμε να το στρέψουμε να πηγαίνει μόνο στους μπαχαλάκηδες», ανέφερε σχετικά με τη χρήση χημικών..                                                   

Στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επιρρίπτουν τις ευθύνες για τη ρίψη χημικών στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών οι αστυνομικοί.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νικόλαος Ρήγας, μιλώντας στο ΑΝΤ1, υποστήριξε: «Να απαντήσει η φυσική ηγεσία γιατί έπεσαν χημικά».

«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων δεν βρίσκονται οι συνδικαλιστές, αλλά η φυσική ηγεσία», υπογράμμισε ο ίδιος και σημείωσε ότι, «υπήρχε μεγάλος όγκος κόσμου και διαδηλωτών, έχουν γίνει συλλήψεις, όμως έχουν γίνει πολλές φορές συλλήψεις και προσαγωγές, όμως οι ταραξίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο».

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:  «ο αστυνομικός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκτελεί εντολές», ξεκαθαρίζοντας ότι «για το αν ήταν επιτυχής ο σχεδιασμός, οι υπεύθυνοι είναι άλλοι».

«Ένα αέριο δεν μπορούμε να το στρέψουμε να πηγαίνει μόνο στους μπαχαλάκηδες», ανέφερε σχετικά με τη χρήση χημικών και ερωτηθείς αν θα μπορούσε να γίνει άλλη διαχείριση και όχι χρήση χημικών έκανε σαφές πως «η Αστυνομία και οι αστυνομικοί μπορούν να τα κάνουν όλα, γιατί είναι εκπαιδευμένοι να εκτελούν όποιες εντολές παίρνουν».

protothema.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ