2019-01-22 21:28:03
Φωτογραφία για Στ. Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής θα την ψηφίσω
Υπέρ της επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας της πΓΔΜ τάχθηκε ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'' Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ τόνισε ότι εφόσον κατατεθεί τώρα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα την ψηφίσει όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι. «Είμαι αντίπαλος του κ. Τσίπρα», σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «αυτή τη στιγμή 140 χώρες αποκαλούν τους γείτονές μας Μακεδονία. Πρέπει να ακουστεί ότι αυτή η χώρα είναι η Βόρεια Μακεδονία». Πάντως, παρατήρησε ότι εάν είχε γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το θέμα του Μακεδονικού, κάποια σημεία της Συμφωνίας θα ήταν καλύτερα.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι χρέος του είναι πρώτα το συμφέρον της χώρας και μετά το συμφέρον του κόμματος. «Επέλεξα τον δύσκολο δρόμο παρόλο που είχα εύκολες λύσεις», συμπλήρωσε. Επεσήμανε, δε, ότι στα σύγχρονα κόμματα υπάρχει η ψήφος κατά συνείδηση και εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ''Ποτάμι'' θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί εκπροσωπεί «αυτούς που δεν συμβιβάζονται με όσα λέει o ΣΥΡΙΖΑ και όσα λέει η Ν.Δ.».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεργασία ΓΕΣ και Eurobank
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεργασία ΓΕΣ και Eurobank
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ