2019-01-23 19:37:02
Φωτογραφία για Η Apple θα απελευθερώσει το AirPods 2 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019
Η νέα έκθεση του Digitimes αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το AirPods 2 κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2019. Επιπλέον, δηλώνει ότι τα ακουστικά θα δέχονται αισθητήρες για την παρακολούθηση της υγείας. 

Οι αναλυτές έχουν συζητήσει εδώ και καιρό την ιδέα της προσθήκης λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας στα AirPod, αλλά αυτή είναι η πρώτη φήμη για την εισαγωγή της τεχνολογίας από πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού.

Τα AirPods είναι τόσο μικρά ώστε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς με ποιους αισθητήρες μπορούν να εξοπλιστούν για την παρακολούθηση της υγείας. Για παράδειγμα, το μικρό μέγεθος της μπαταρίας που είναι ενσωματωμένο σε κάθε ακουστικό δεν επιτρέπει τη χρήση ενός συστήματος παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Ωστόσο, η Apple κατέχει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δεύτερη γενιά ακουστικών.

Προηγουμένως, ο εκδότης Bloomberg είπε ότι η εταιρεία ενδέχεται να κυκλοφορήσει ακριβότερα AirPods στις αρχές του 2019 . Αλλά οι δημοσιογράφοι δεν αποκάλυψαν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση του Bloomberg περιείχε υπαινιγμούς ότι η Apple πειραματίζεται με βιομετρικούς αισθητήρες για τα AirPods.


Με τη σειρά της, η Apple έχει αφήσει επανειλημμένα να εννοηθεί στους οπαδούς της για τα AirPods με τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης, η οποία ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2017 και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει να είναι διαθέσιμα.

Πιθανώς, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα ασύρματα ακουστικά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ