2019-01-23 21:20:29
Φωτογραφία για Ο Τζανέτος Φιλιππάοκς στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, παραβρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., με τη νέα του σύνθεση όπως προέκυψε από το 29 συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στην Αθήνα.

 

Μετά το πέρας των εργασιών του ΔΣ ακολούθησε η εκδήλωση για την ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγη Αλεξανδράκη.

 

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, οι βουλευτές Γιώργος Τζιμάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Μάξιμος Χαρακόπουλος (Νέα Δημοκρατία), Εύη Χριστοφιλοπούλου (Κίνημα Αλλαγής), Κώστας Στεργίου (ΚΚΕ), Ευστάθιος Ανθόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Γεώργιος Τσιτσιλιάνος (Ποτάμι), ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Επιτελάρχης Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης εκπροσωπώντας τον κ
. Αρχηγό, ο υποστράτηγος ΓΑΔΑ Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο διευθυντής της ΔΑΕΑ  Ταξίαρχος Παρασκευάς Σανιδάς, ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ταξίαρχος  Γεώργιος Κανέλλος, ο διευθυντής του ΤΕΑΠΑΣΑ ταξίαρχος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Δημήτρης Γεωργατζής, οι πρόεδροι της ΠΟΑΣΥ,  Γρηγόρης Γερακαράκος, της ΠΟΕΥΠΣ Δημήτρης Σταθόπουλος, της ΕΑΠΣ Φίλιππος Παντελεάκος, ο εκπρόσωπος της ΠΕΑΛΣ Μιχάηλ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΑ Πάκος Δημοσθένης και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

 



Ο κ. Φιλιππάκος, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

 

«Οι επιτυχίες των προσπαθειών μας προκύπτουν μέσα από την ενότητα και την καλώς εννοούμενη αλληλεγγύη και διαλλακτικότητα.

 

Και για αυτό το λόγο επιμένω, πως παρά τις δυσκολίες, προχωράμε μπροστά και είναι αλήθεια πως έχουμε διαχειριστεί αποτελεσματικά πολύ κρίσιμες καταστάσεις, προς όφελος των πολιτών.

 

Θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας και τους αγώνες σας, όλα αυτά τα χρόνια, γενικότερα προς όφελος των Αστυνομικών και ειδικότερα των Αξιωματικών, και να ευχηθώ και πάλι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία.»
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ