2019-01-23 22:56:22
Φωτογραφία για Απίστευτο! Ιρλανδός έπαθε σοβαρή λοίμωξη γιατί έκανε ενέσεις στον εαυτό του με δικό του σπέρμα!
Μία σοβαρή λοίμωξη του δέρματος ήταν το αποτέλεσμα των ενέσεων σπέρματος που έκανε ένας Ιρλανδός στον εαυτό του!

Ο 33χρονος είπε στους γιατρούς ότι συνήθιζε να κάνει μηνιαίως ενέσεις με σπέρμα, «για να θεραπεύσει» το μακροχρόνιο πόνο στη μέση του, αναφέρεται στη σχετική έκθεση. Περιττό να πούμε ότι το σπέρμα δεν θεραπεύει τον πόνο στην πλάτη…!

Ο… παθών πήγε στο νοσοκομείο, ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε στη μέση σηκώνοντας ένα βαρύ αντικείμενο, πριν από λίγες ημέρες. Οι γιατροί τότε παρατήρησαν ότι το δεξί του χέρι ήταν κόκκινο και πρησμένο. Όταν τον ρώτησαν αν κάνει κάτι στο χέρι του, εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε τακτικά ενέσεις με το σπέρμα του!

Μάλιστα, τις τελευταίες τρεις… δόσεις σπέρματος, τις έκανε τόσο ενδοφλέβια, όσο και ενδομυϊκά. Το σπέρμα είχε συγκεντρωθεί στο μαλακό ιστό του χεριού του, προκαλώντας του βακτηριακή λοίμωξη (κυτταρίτιδα). Μέσα σε 24 ώρες, το πρήξιμο εξαπλώθηκε από το σημείο που είχε κάνει την ένεση και είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του.


Για τη θεραπεία της λοίμωξης, οι γιατροί χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά στον 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο πόνος στην πλάτη του μειώθηκε.

Η απίστευτη αυτή περίπτωση δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου της επιστημονικής επιθεώρησης «Irish Medical Journal». Μάλιστα, οι συγγραφείς της έκθεσης σημειώνουν γι’ αυτήν την απίστευτη ιστορία ότι δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές στην ιστορία της ιατρικής βιβλιογραφίας, για άτομα που να έκαναν ενδοφλέβια έγχυση σπέρματος. Αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν μπόρεσαν να θυμηθούν οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση, ακόμα και αν δεν έχει συμπεριληφθεί σε σχετική έκθεση επιστημονικού περιοδικού.

Πηγή: iatropedia.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ