2019-01-25 13:30:27
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας
Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Ηλείας, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τρία άτομα, ηλικίας 58 και 53 και 42

ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχηγικό ρόλο στην σπείρα είχε ο 58χρονος, ο οποίος πραγματοποιούσε τη διακίνηση, ενώ ο 53χρονος είχε αποθηκευτικό χώρο, όπου έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Όσον αφορά τον 42χρονο, αυτός ήταν, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο προμηθευτής των ναρκωτικών, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα προμήθευε τους συνεργούς του με ποσότητες κάνναβης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει τους τρεις τελευταίους μήνες περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης.

Στο μεταξύ, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου ένα κιλό κάνναβης, μία μηχανική ζυγαριά, νάιλον συσκευασίες και μία συσκευή για τη θερμοκόλλησή τους, το χρηματικό ποσό των 12.650 ευρώ κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ