2019-01-25 16:02:30
Φωτογραφία για Τη Ν.Δ. κατηγόρησε η Τ. Χριστοδουλοπούλου για τα επεισόδια - Απάντηση σε υψηλούς τόνους από Ν. Δένδια
Την αντίδραση της Ν.Δ. προκάλεσε αναφορά της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι βρίσκεται

πίσω από τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η κ.  Χριστοδουλοπούλου είπε πως «όλο αυτό το κλίμα που έχει αναπτυχθεί, αυτοί οι άνθρωποι που κολλάνε τις αφίσες και στοχοποιούν βουλευτές μας, αυτοί που κάνουν επιθέσεις, όλοι αυτοί συντονίζονται από τη Ν.Δ.».

«Ο αρχηγός σας βγήκε και με υπέδειξε, με έδωσε στο αγριεμένο πλήθος. Στοχοποιείτε, όπως κάνατε και στον εμφύλιο», συνέχισε χαρακτηρίζοντας τη Ν.Δ. «σύγχρονους κουκουλοφόρους».

Η τελευταία αναφορά της κ. Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Τον λόγο έλαβε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος απέρριψε «με τον πιο απόλυτο τρόπο την οποιαδήποτε δήλωση ότι η Ν.Δ. είναι πίσω από οποιοδήποτε βίαιο επεισόδιο».


Όπως τόνισε, «η Ν.Δ. έχει υπάρξει θύμα επεισοδίων, έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια κατά της τρομοκρατίας», ενώ υπογράμμισε ότι «δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη ως μάρτυρας υπερασπίσεως της τρομοκρατίας να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το χέρι».

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη να υπάρχει ενιαίο μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» όποιον διασπά το ενιαίο αυτό μέτωπο.

naftemporiki.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τούσκ: Αλέξη, Ζόραν, μπράβο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τούσκ: Αλέξη, Ζόραν, μπράβο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ