2019-01-27 09:16:55
Φωτογραφία για Micro LED έρχονται στις νέες 4K τηλεοράσεις
Στην έκθεση η εταιρία έδειξε περισσότερα για τη τεχνολογία που βρίσκεται πλέον σε πιο έτοιμο στάδιο, ενώ τα micro LED αντικαθιστούν τον παραδοσιακή τεχνολογία backlight των τωρινών υλοποιήσεων με μικροσκοπικά LED chips κάθε ένα από τα οποία εκπέμπει το δικό του φως. Η τεχνική θα επιτρέψει τη μείωση του πάχους των μελλοντικών τηλεοράσεων και θεωρητικά βελτιώνοντας και την ποιότητα της εικόνας, με τη Samsung να αναφέρει πως θα ξεπεράσει (σε ποιότητα) οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.

"Thanks to the modular nature of micro LED, this technology offers flexibility in screen size that allows users to customize it to fit any room or space. By adding Micro LED modules, users can expand their display to any size they desire. The modular functionality of Micro LED will allow users in the future to create the ultimate display even at irregular 9×3, 1×7, or 5×1 screen sizes that suits their spatial, aesthetic and functional needs", επισημαίνει η Samsung.


Επιπρόσθετα, λόγω της μικρής απόστασης που έχουν τα micro LED μεταξύ τους, οι ομώνυμης τεχνολογίας τηλεοράσεις θα έχουν και υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας και μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων ενώ θα δώσει τέλος στο 'πρόβλημα' του bloom που δημιουργείται με την ενεργοποίηση του local dimming, κάτι που επηρεάζει τα μαύρα της εικόνας. Η Samsung ευελπιστεί η πρώτη Micro LED τηλεόραση να έχει διαγώνιο 75 ίντσες, όμως για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητά της.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Windows 7 με Linux Netrunner 19.01 «Blackbird»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Windows 7 με Linux Netrunner 19.01 «Blackbird»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ