2019-01-27 21:54:44
Φωτογραφία για Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν συνέρχεται με τίποτα
Παναθηναϊκός σε… κρίση αφού ακόμα η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη μετά τη διακοπή για τις γιορτές. Παρότι κόντρα στη Λάρισα όλα άρχισαν ιδανικά με τους «πράσινους» να προηγούνται μόλις στο 2’ με πέναλτι του Μακέντα και την ΑΕΛ να μένει με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει!

Το χειρότερο για τον Παναθηναϊκό ήταν πως είχε ξανά πολύ κακή  εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται πως το πρόβλημα μεγαλώνει αντί να λύνεται για τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» είδε την ΑΕΛ των δέκα παικτών να ισοφαρίζει στο 54’ με τον Ντέλετιτς και η συνέχεια ήταν… μουτζουρωμένη φωτοτυπία του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Παναθηναϊκός είχε υπεροχή, προσπάθησε να βρει δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν είχε αυτή τη φορά, ούτε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο ματς του Κυπέλλου και μοιραία έκανε ακόμα μια «γκέλα». Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως στο 87’ σε καθαρό κράτημα του Ζίζιτς στον Μακέντα στη μικρή περιοχή, ο διαιτητής Παπαδόπουλος αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι
. Την ίδια ώρα, για άλλη μια φορά ζήσαμε το… έργο των καθυστερήσεων με τους παίκτες της Λάρισας να τη βγάζουν… ξαπλωμένοι στο φινάλε του ματς. Ειδικότερα στις καθυστερήσεις, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τους «πράσινους» μάλιστα να μην τηρούν και το fair play από τον τεράστιο εκνευρισμό που είχαν, ωστόσο ο Δώνης μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη. Το θέμα, βέβαια,  είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε χρυσή ευκαιρία να εδραιωθεί στην πεντάδα, και τώρα έχει τρία  σερί εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εξ αναβολής της Τετάρτης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ