2019-01-28 19:00:06
Φωτογραφία για Πάνω από 1.300.000 τηλεθεατές έβαλαν YFSF! Αυτές είναι οι επόμενες μεταμορφώσεις...
ΧΤΥΠΗΣΕ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

Πρώτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε χθες, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, η πρεμιέρα του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων ,«Your Face Sounds Familiar», με μερίδιο τηλεθέασης 31,2% στο δυναμικό κοινό «18-54» (θυμηθείτε αναλυτικά τα ποσοστά στο χθεσινό prime time πατώντας εδώ ).  Σε απόλυτο αριθμό την πρεμιέρα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.369.471 τηλεθεατές.  

Τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, θρύλοι και κορυφαίοι δημιουργοί «ζωντάνεψαν» στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar». Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα. 

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι απέδειξαν πως όλα είναι δυνατά και με τις μεταμφιέσεις τους μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές. Και οι δέκα ήταν υπέροχοι ,ωστόσο, ο Αργύρης Αγγέλου έκλεψε την παράσταση και βγήκε νικητής του πρώτου σόου ως Ed Sheeran
. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar», έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο νικητής του πρώτου LIVE, Αργύρης Αγγέλου, προσέφερε τα έσοδα στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Οι εμφανίσεις των παικτών ξεκίνησαν με τη Χρύσπα η οποία ενσάρκωσε την Cardi B. Σειρά είχε η Μελίνα Μακρή η οποία μεταμφιέστηκε σε… Ευρυδίκη. Τρίτη στη σκηνή του πρώτου LIVE του «Your Face Sounds Familiar» ανέβηκε η Κατερίνα Στικούδη η οποία ενσάρκωσε την Πάολα. Επόμενος, ήταν ο νικητής της βραδιάς. Ο Αργύρης Αγγέλου έκανε τον Ed Sheeran και έκλεψε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν ο Γιώργος Μαργαρίτης ενώ ο Ίαν Στρατής μεταμφιέστηκε σε Katy Perry. Ο Ευθύμης Ζησάκης ενσάρκωσε τον Σάκη Ρουβά, η Εύα Τσάχρα τον Sam Smith, η Ελένη Φιλίνη τη Σπεράντζα Βρανά, και ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Michael Stipe από τους REM.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου, στις 20: 45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμη ένα βράδυ… μαγικά!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση, οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες και φυσικά, η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, ετοιμάζονται και την επόμενη Κυριακή να μας χαρίσουν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Για το 2ο LIVE το απρόβλεπτο buzzer του Your Face Sounds Familiar «έδειξε» τις εξής μεταμορφώσεις (αλφαβητικά):

Αργύρης Αγγέλου: Χρήστος Θηβαίος

Ευθύμης Ζησάκης: Λευτέρης Πανταζής

Μελίνα Μακρή:  Christina Aguilera

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Στέλιος Καζαντζίδης

Κατερίνα Στικούδη: Δήμητρα Γαλάνη

Ίαν Στρατής: Freddie Mercury

Πασχάλης Τσαρούχας: Τζον Τίκης

Εύα Τσάχρα: Camila Cabello

Ελένη Φιλίνη: Τόνυ Σφήνος

Χρύσπα: Καίτη Γαρμπή

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
11610 - Επιείκεια και συγχώρεση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
11610 - Επιείκεια και συγχώρεση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ