2019-01-28 20:54:36
Φωτογραφία για Η Apple θέλει να δημιουργήσει μια συνδρομητική υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών
Η Apple σκέφτηκε σοβαρά να δημιουργήσει τη δική της υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ήδη με προγραμματιστές διαφόρων παιχνιδιών. 

Η έκδοση του Cheddar, με αναφορά σε πέντε ανώνυμες πηγές, συγκρίνει τη μελλοντική υπηρεσία με το Netflix. Με μικρή χρέωση, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών. Η Apple άρχισε να διαπραγματεύεται με αρκετά στούντιο τυχερών παιχνιδιών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Δεν είναι γνωστό πόσο θα κοστίσει η συνδρομή και σε ποιες συσκευές θα λειτουργήσει όπως είναι φυσικό ακόμη κάτι που θα μάθουμε όταν ολοκληρωθεί. Η Apple διαθέτει καταστήματα εφαρμογών στο iPhone, Mac και στο Apple TV. Πολλά παιχνίδια στο App Store και το Mac App Store διανέμονται δωρεάν, αλλά με επιπλέον αγορές.

Το έργο βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και η Apple μπορεί τελικά να την εγκαταλείψει. Πιθανώς, η υπηρεσία θα βοηθήσει τους προγραμματιστές πληρωμένων παιχνιδιών, όπως η Οδύσσεια του Alto και η Monument Valley, να βρουν ένα νέο ακροατήριο.

Η Apple προσέφερε στούντιο παιχνιδιών για να ενεργήσει ως εκδότης. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα αναλάβει όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την εμπορία και τη διανομή.

Η Apple πρόσφατα κατοχύρωσε το iPod touch ως κονσόλα παιχνιδιών . Σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία σύντομα θα εισαγάγει ένα νέο iPod touch, το οποίο είναι πιθανό να γίνει μία από τις φθηνότερες συσκευές της iOS.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ