2019-02-01 09:20:35
Φωτογραφία για Θανάσης Πάτρας : «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έπρεπε να κάνει το Nomads, γιατί...»
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την τηλεόραση και τα τηλεοπτικά της πρόσωπα, αλλά και τη δική του πορεία σε αυτή, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Θανάσης Πάτρας σχολίασε στο «Τι λέει;»: «Ο Γρηγόρης έκανε το Nomads που δεν έπρεπε να το κάνει κατά τη γνώμη μου. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα. Γιατί έκανε κάτι που ήθελε πάρα πολύ να κάνει από μικρός και το έκανε καλά και πήγαινε καλά. Για ποιο λόγο να το αφήσει αυτό στη μέση, τη στιγμή που είναι κάτι που είναι τοπ, είναι το καλύτερο πράγμα στην τηλεόραση το late night. Είναι σαν να πεις στον Σπύρο Παπαδόπουλο «άσε αυτό που κάνεις τόσα χρόνια και το κάνεις με επιτυχία και πάει τρένο και κάνε ένα ριάλιτι, πήγαινε στο Survivor να το παρουσιάσεις.

Πιστεύω θα το έκανε καλύτερα ο Αλιάγας και από τον Αρναούτογλου και από τον Κωστόπουλο. Από τον Αρναούτογλου θα το έκανε καλύτερα ο Κωστόπουλος. Άλλο εκτόπισμα ο Κωστόπουλος.»


Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο από τηλεοπτική πρόταση που είχε στο παρελθόν: «Μου είχε πει ο Γιάννης Λάτσιος να πάω στο Dancing on ice και πήγα με πατερίτσες στο ραντεβού και καλά… και του λέω εγώ έχω πρόβλημα με το μηνίσκο μη μου το κάνεις αυτό. Είχα πρόβλημα με το γόνατο. Καλύτερα να μου έλεγε να πάω στην Αλάσκα ταξιδιωτικό να κάνω το γύρο της Αλάσκα παρά αυτό.»

Ο παρουσιαστής παραδέχεται ακόμα πως: «Έχω φάει μπούλινγκ για την προφορά μου. Σαφώς και στην τηλεόραση σου έλεγαν προσπάθησε να το μαζέψεις, να είσαι πιο ορθόφωνος, να μιλάς καλύτερα.»

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ