2019-02-01 13:38:27
Φωτογραφία για Έβαζαν βενζίνη και πλήρωναν με πλαστά ευρώ
Οι Αρχές εξετάζουν αν οι τρεις δράστες είχαν προχωρήσει και σε αγορές προϊόντων, αλλά

και πόσα παραχαραγμένα χρήματα διέθεταν συνολικά Άγνωστο αριθμό συναλλαγών με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που είχαν προμηθευτεί από περιοχή της Αθήνας έκαναν σε περιοχές της Εύβοιας τρεις Έλληνες, οι οποίοι έβαζαν συνήθως καύσιμα στο αυτοκίνητό τους. Όμως, εξετάζεται αν είχαν προχωρήσει και σε αγορές προϊόντων, αλλά και πόσα παραχαραγμένα χρήματα διέθεταν συνολικά.

Οι τρεις φίλοι ηλικίας 28, 21 και 19 χρόνων πήγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Κύμης και έβαλαν βενζίνη αξίας δέκα ευρώ, πληρώνοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην παραλία της Κύμης, ακινητοποιήθηκαν και σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού άλλα επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Οι δράστες συνελήφθησαν και στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου είχαν βάλει πάλι βενζίνη αξίας πέντε ευρώ στο ίδιο πρατήριο, πληρώνοντας και τότε με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και τρία κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ