2019-02-04 08:45:57
Φωτογραφία για Συγκίνηση στην κοπή της πίτας των λιμενικών - Βραβεύτηκαν για το σπουδαίο έργο τους
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Κρήτης , στο Mistral Seaside, σε μία ιδιαίτερα

συγκινητική βραδιά.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί με πολύ κέφι και χορό ενώ το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, οι αντιδήμαρχοι Παττακός, Βουρεξάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Βοργιάς, ο πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβάκος ,ο πρόεδρος ΠΕΑΛΣ κ. Πασσακος Σ., ο Α Αντιπρόεδρος ΠΕΑΛΣ κ. Μαραγκός Γ., ο Γεν .Γραμματέας ΕΑΑΛΣ κ. Σαιτάκης Δ., οι Πρόεδροι Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και εκπρόσωποι συνταξιούχων Λ.Σ.

Η Ένωση τίμησε τον Περιφερειακό Διοικητική Λιμενικού Σώματος Κρήτης Γιώργο Αλεξανδράκη για τον συνεχή σχεδιασμό επιχειρήσεων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο έτος στην περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης τίμησε για την συνεχή προσφορά του προς το σωματείο τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Βραβεύτηκε επίσης και το πλήρωμα του ΠΛΣ 119.


Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης λιμενικοί για τη διάσωση ανθρώπων από τη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι λιμενικοί Σταύρος Καδιάνης και Αντώνης Κωνσταντάκης για την επίπονη διάσωση 8 ναυαγών στον κόλπο Μεσσαράς.

Ακόμη, βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Σφυρής για την διάσωση ανθρώπου που αναζητούνταν από τη θάλασσα.

Βραβείο απονεμήθηκε και στον πρόεδρο κ. Γιώργο Σφακιανάκη που βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα ,μπροστά στην καφετέρια "Mαρίνα" στο λιμάνι Ηρακλείου, για να σώσει 13χρονο αγόρι.

Για το συνολικό έργο του σώματος τιμήθηκε και ο λιμενάρχης κ. Άκης Δουβής στον απόηχο των σημαντικών υποθέσεων με τα πλοία με τους τόνους χασίς σε μορφή σοκολάτας.

Ανάλογη βράβευση έγινε και για το λιμεναρχείο Ιεράπετρας για τις επιτυχίες στις υποθέσεις ναρκωτικών και οργανωμένου εγκλήματος.

πηγή: cretalive.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ