2019-02-04 09:05:12
Φωτογραφία για Σήμερα είναι η ημέρα της βίαιης προσαγωγής μας, Ενημερώνουμε αρχηγό και ταξίαρχο που θα μας βρουν, Παράκληση στείλτε μας τουλάχισον την ΕΚΑΜ, είναι ζήτημα γοήτρου
Συνεπείς στη διατυπωμένη θέση μας, ενημερώνουμε τον κ. αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον ταξίαρχο (προσωπάρχης εάν δεν κάνουμε λάθος) κ. Οικονομίδη ότι, πρώτον φυσικά και

εμμένουμε στη θέση της μη παρουσίας μας σε μία φαλκιδευμένη εκ των έσω ΕΔΕ γκροτέσκο για μία υπόθεση που συνιστά φιάσκο για εαυτούς και αλλήλους.

Δεύτερον, οφείλουμε για να μην τους κουράσουμε, τα σημεία και τις ώρες στα οποία θα βρισκόμαστε, προκειμένου να μην τους κουράσουμε με ανούσιες και δαπανηρές μετακινήσεις της ομάδας εκτέλεσης της βίαιης προσαγωγής, αφού προηγουμένως τους απευθύνουμε μία θερμή παράκληση. Εάν δεν την πραγματοποιήσετε εσείς αυτοπροσώπως, για λόγους γοήτρου, έπαρσης και υψηλής επικινδυνότητας, στείλτε μας την ΕΚΑΜ. Είναι ζήτημα κύρους.

Στα τοπογεωγραφικά τώρα. Από τις 11 μέχρι τις 2 στο στούντιο Καραμάνος (Ίλιον). Στη συνέχεια στο υπουργείο δημόσιας τάξης είτε στη ΓΑΔΑ, (φανταζόμαστε για λόγους δικού σας κύρους θ' αποφύγετε μία βίαιη προσαγωγή μέσα από αστυνομική εγκατάσταση, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα αυξήσετε το νόημα και το περιεχόμενο του ούτως ή άλλως ανομολόγητου φιάσκου.Εάν τα υψηλά και αυξημένα καθήκοντα σας δεν σας επιτρέπουν ν' ασχοληθείτε μ' εμάς πρωινές έως μεσημεριανές ώρες, το υπόλοιπο διάστημα της ημέρας θα βρισκόμαστε στην κατοικία μας.


ΥΓ: Θα σας έχουμε κεράσματα και καλωσορίσματα, μπας και σας καλοπιάσουμε και γλιτώσουμε το εκτελεστικό.

ΥΓ2: Καλή σας ημέρα, γόνιμη και δημιουργική

ΥΓ3: Μου οφείλετε κ. ταξίαρχε κέρασμα, κρίσεις γαρ του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ