2019-02-05 19:07:21
Φωτογραφία για ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ – ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Δέκα θαμώνες του μπαρ κινήθηκαν κατά του Αμερικανού δεκανέα
Άφαντοι παρέμεναν μέχρι χθες οι δύο 20χρονοι κι ένας 19χρονος (τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις Αρχές), οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έναν 26χρονο Αμερικανό δεκανέα, ο οποίος

υπηρετεί στην Αμερικάνικη Βάση στη Σούδα πριν λίγα 24ωρα. Στη σε βάρος του επίθεση συμμετείχαν εκτός από τους τρεις νεαρούς που έχουν ταυτοποιηθεί, ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην υπόθεση είναι ότι μπορεί στον ξυλοδαρμό του Αμερικανού να εμπλέκονται τέσσερα άτομα, από τις περιγραφές όμως που δόθηκαν στην Αστυνομία τόσο από τον 26χρονο, όσο και από την επίσης Αμερικανίδα φίλη και συνάδελφό του, ηλικίας 28 ετών, έτοιμοι για καβγά ήταν συνολικά δέκα άτομα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυκτα του περασμένου Σαββάτου, όταν οι δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί περπατούσαν στο χωριό των Κάτω Ασιτών.

Έξω από κάποιο μπαρ του χωριού, δέκα άνδρες βγήκαν από το συγκεκριμένο μπαρ και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, χωρίς οι δύο αλλοδαποί, όπως είπαν οι ίδιοι, να τους γνωρίζουν αλλά ούτε και να έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσά τους- σύμφωνα με τις καταθέσεις τους-  που θα δικαιολογούσε την επίθεση που δέχτηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι δύο Αμερικανοί, οι δύο εκ των δραστών, ο ένας με τη χρήση ποιμενικής ράβδου κι ο άλλος με μαχαίρι, επιτέθηκαν στον 26χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Οι δύο στρατιωτικοί κατάφεραν να διαφύγουν και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και από εκεί ενημέρωσαν τη Βάση τους για το περιστατικό.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύμα στην πλάτη και στη συνέχεια αφού πήρε εξιτήριο αναχώρησαν για τη Σούδα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Π», ότι οι νεαροί που ευθύνονται για το τραυματισμό του 26χρονου έχουν και στο παρελθόν προκαλέσει μικροπροβλήματα στην περιοχή.

patris.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ