2019-02-06 09:25:38
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ. - Το ΣτΕ αποφασίζει και για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να σιωπήσει η Π.Ο.Ε.Σ., δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όσοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια "εκ των έσω" να τη διαβάλουν, δεν θα τους περάσει. Η Π.Ο.Ε.Σ. στη 14χρονη πορεία της έδωσε σημαντικές μάχες. Η Π.Ο.Ε.Σ. μεγαλώνει μέσα από τις κερδοφόρες μάχες της και όχι μέσα από δώρα, καθρεπτάκια, θέσεις και τίτλους. Όλες και όλοι σας το γνωρίζετε πολύ καλά. Η Π.Ο.Ε.Σ. υπάρχει για να σχεδιάζει νικηφόρα τακτική, ενώ κάποιοι άλλοι υπάρχουν απλώς για να αντιγράφουν και να ακολουθούν. 

Τη 1.2.2019, ο νομικός παραστάτης της Π.Ο.Ε.Σ., δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, κατ΄ εντολή της Ομοσπονδίας μας, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης της υπ΄ αριθμ. οικ.2/88411/ΔΕΠ/4.12.2018 (5435 Β΄) Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, όπως έκανε και κατά παρελθόν (2013 και 2015), ανατρέποντας δύο (2) φορές τους μνημονιακούς νόμους περικοπής των εισοδημάτων μας, από τις αποφάσεις της Ολομελείας του οποίου (ΣτΕ) τη 12.12.2018 όλες και όλοι μας είδαμε στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας τη νίκη.

Δίνουμε τη νέα μάχη, με όλες και όλους στο πλευρό μας
. Πιστεύουμε στη νέα νίκη σας. Το αξίζετε, γιατί μας εμπιστεύεστε. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ. Θεωρούμε ότι σε αυτό τον αγώνα οι ελάχιστοι συνάδελφοι, που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να καπηλευτούν τις τεράστιες νίκες της Π.Ο.Ε.Σ., θα ταχθούν πραγματικά στο πλευρό μας και θα σταματήσουν να καταστρώνουν σχέδια ήττας όλων μας. Δεν το αξίζει καμία και κανείς σας αυτό.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ