2019-02-07 10:53:51
Φωτογραφία για Άγριο επεισόδιο μεταξύ Ανδρικόπουλου και Γερακαράκου- Εάν θέλετε να είστε συνδικαλιστής και όχι αρχηγός, Ιδού η Ρόδος....
Με άγριο επεισόδιο επισφραγίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η ... εμβόλιμη παρουσία του προέδρου της ΠΟΑΣΥ στην έναρξη της συνάντησης του κ. αρχηγού με

μέλη του προεδρείου της ένωσης αστυνομικών Κέρκυρας.

Ο κ. Ανδρικόπουλος, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εγκαινιάσει μία πολιτική συναντήσεων με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων σωματείων, επιδιώκοντας σύμφωνα με τη μεθερμηνεία της τακτικής, την απαξίωση της ΠΟΑΣΥ και το "νοσφισμό" τους υπέρ των ενάντιων του κ. Γερακαράκου.

Στην υπόθεση ωστόσο των συνδικαλιστών της Κέρκυρας το διακύβευμα ήταν το ζήτημα της Λευκίμμης και των κινδύνων που απειλούν την ακεραιότητα των αστυνομικών απορριμματοφυλάκων, με δεδομένο ότι ο κ. Ανδρικόπουλος είχε καταστήσει προ εκείνης της ημέρας σαφές, ότι ο ίδιος επιθυμούσε και είχε εισηγηθεί την αποδέσμευση, ισχυρισμό ωστόσο που ουδέποτε επιβεβαίωσαν οι συνεργάτες της κ. Γεροβασίλη. Άλλα δηλαδή όπως υποστηρίζεται λέγονταν στην αγορά και άλλα στη συναγωγή.


Μόλις εμφανίστηκε μαζί με τους συνδικαλιστές της Κέρκυρας ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, έθεσε προς αυτούς το ερώτημα εάν επιθυμούν την παρουσία του κ. Γερακαράκου κι εγένετο της συναγωγής και του Ναού του Σολομώντος.

Η κ. Γερακαράκος, μπροστά στους αποσβολωμένους συναδέλφους του σήκωσε το γάντι και μπροστά στην αντίδραση του κ. Ανδρικόπουλου πως μιλά στον αρχηγό, του αντέτεινε ότι θα πρέπει ν' αποφασίσει εάν και πότε μιλά ως αρχηγός και πότε ως συνδικαλιστής. "Εάν θέλετε πίσω την ιδιότητα ως μέλος της ΠΟΑΞΙΑ και θέλετε να καταλάβετε επιτέλους την προεδρική θέση μιας ομοσπονδίας, ιδού... Κατεβείτε στις εκλογές απέναντι μου", φέρεται να ανταπέδωσε το πάρθιο βέλος ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο κ. Γερακαράκος αποχώρησε αμέσως μετά επιδεικτικά, ενώ προηγήθηκε φιλονικία, που λίγο έλειψε να μετατρέψει το γραφείο του 6ου ορόφου σε αρένα, αλλά μεσολάβησαν οι ... σωματοφύλακες.

Το επεισόδιο είναι απόλυτα διασταυρωμένο και δυστυχώς δείχνει και καταδεινκνύει ότι η αστυνομία διανύει δύσκολες ημέρες κι εποχές.

του Γιώργου Καραϊβάζ  
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ