2019-02-07 14:36:20
Φωτογραφία για «Την πάτησαν» άσχημα διαρρήκτες: «Σήκωσαν» ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, αλλά ήταν... άδειο!
Παραβίασαν τα συστήματα ασφαλείας και το πήραν μαζί τους, αλλά μέσα είχε μόνο έγγραφα Αρκετά καλά διαβασμένοι, αλλά όχι όσο... έπρεπε, αποδείχθηκαν οι άγνωστοι

διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα γραφεία μιας επιχείρησης στον Πύργο, με βασικό τους στόχο το χρηματοκιβώτιο που προφανώς γνώριζαν ότι υπήρχε! Δεν φαντάζονταν, όμως, τι υπήρχε στο εσωτερικό του.

Οι δράστες κατάφεραν να παρακάμψουν τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, δείχνοντας ότι είχαν μελετήσει καλά τους χώρους. Έτσι, τρύπωσαν στο εσωτερικό, έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο και το «σήκωσαν» διαφεύγοντας με αυτό. Μόνο που, όταν θα κατάφεραν να το παραβιάσουν, θα κατάλαβαν ότι έκαναν... τζάμπα κόπο αφού δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο έγγραφα!

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τους τρεις ανήλικους που έκλεψαν το μοτοποδήλατο ενός ηλικιωμένου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Πάτρα. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 16 και 15 χρόνων και ο 15χρονος αλλοδαπός συνεργός τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ