2019-02-07 18:41:41
Φωτογραφία για Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα τροποποιημένο iPhone 7 και 8 ειδικά για τη Γερμανία
Σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του WinFuture, η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα τροποποιημένο iPhone 7 και iPhone 8, το οποίο δεν θα παραβιάζει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm και θα πωληθεί κανονικά στη Γερμανία.  

Η Apple θα εγκαταστήσει έναν νέο ενισχυτή συχνότητας για το μόντεμ και θα επανασχεδιάσει το λογισμικό. Έτσι, η εταιρεία δεν θα παραβιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, όπου θα είναι σε θέση να πωλεί απευθείας τα smartphones, και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει αμοιβές άδειας χρήσης στην Qualcomm.

Μετά την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου να απαγορεύσει στην Apple να πουλήσει το iPhone X, iPhone 8 και iPhone 7, η εταιρία τα απέσυρε από το κατάστημα της Apple. Ωστόσο, άλλα γερμανικά καταστήματα λιανικής συνεχίζουν να πωλούν τα τηλέφωνα. Οι εκπρόσωποί της Apple υποσχέθηκαν ότι τα τροποποιημένα smartphones θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερις εβδομάδες.

Τα νέα τηλέφωνα θα έχουν άλλους αριθμούς μοντέλων. Για παράδειγμα, το μαύρο iPhone 7 Plus θα έχει δείκτη 128 GB MN482ZD / A και το iPhone 8 θα έχει 64 GB σε χρώμα Grey Space - MQ6K2ZD / A.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ